Zagreb od sutra postaje najveći regionalni centar gastronomije i zabave. U pet festivalskih dana očekuje nas najbolje od regionalne gastronomije kada je roštilj u pitanju. Zabavni program otvara sarajevska legenda Halid Bešlić, a u narednim nas danima zabavljaju Jelena Rozga, klapa Intrade, Jole, Marijan Ban i brojni drugi.

Sutra počinje Jarun Piknik Festival 2013. i traje do nedjelje 05. svibnja. Otok hrvatske mladeži na jarunskom jezeru postaje centar regionalne gastronomije kada je roštilj u pitanju, a u pet festivalskih dana na festivalu nastupaju najveće regionalne glazbene zvijezde. Ulaz na festival do 19 sati je besplatan za sve posjetitelje

 

piknik 2

 

Sarajevska legenda Halid Bešlić otvara glazbeni dio festivala. Na središnjoj festivalskoj pozornici predstavit će novi album Romanija, ali i svima nam znane stare hitove. Rock pozornicu otvorit će Zabranjeno pušenje. U narednim nas danima očekuju nastupi Jelene Rozge, klape Intrade, Jole, Marijana Bana, Opće opasnosti i drugih.

 

piknik 1

 

piknik 5

 

Festival otvara vrata svim posjetiteljima već u 10 sati ujutro, a u 18 sati naši proslavljeni vaterpolisti i rukometaši, te osobe iz društvenog života Hrvatske pripremat će roštilj u humanitarne svrhe.

 

piknik 4

 

Posjetitelji Jarun Piknik Festivala za dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni.

 

piknik 3

 

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19 sati naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna. 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam