Odavno smo shvatili da, kada je seks u pitanju, ljepota i zgodno tijelo ne igraju presudnu ulogu. Postoje žene koje uspijevaju othrvati muškarca od nogometa, četvrtka i čak tri tima koja se istovremeno bore za ulazak u Europsku ligu! Kako?!

A, evo i što to "igra" i kako da postanete savršena, posve neodoljiva ljubavnica. Otkrivamo vam mi, jer vaš vam partner jednostavno ne smije to reći.

Pritisak koji žene u posljednje vrijeme najviše trpe - biti mršave, trenirati i zategnuti se, popraviti sve nesavršenosti na tijelu, ispeglati bore - to ih uništava. Zapravo, ništa od toga nije važno u seksu. Ništa od toga nije važno za biti zadovoljan, zadovoljen i sretan. Zadovoljiti partnera - temelji se na nekim posve drugim stvarima. Evo, što oni, muškarci, žele od vas.

sex 1

1. Budite zavodnica

Ne nagovaramo vas da skočite na njega kada uđe na vrata, ali ako ga uhvatite za ruku u toku gledanja filma i stavite je na svoje grudi - mogao bi to biti pogodak. Tako mu pokazujete da ga želite, a tko ne voli da bude predmet požude?

2. Obuci „ono“

Muškarce izluđuju "one", neke krpice. Ako se sredite, s vremena na vrijeme, samo za njega, pokazat će mu da i dalje želite da ga osvajate kao nekada. To će biti dobro za njegovu muškost.

3. Recite mu što volite

Evo paradoksa: Što ste bliži u vezi, to vam je teže razgovarati o seksu. Zašto? Ne želite slučajno povrijediti njegova osjećanja. Da se on ne bi osjećao nesigurno, okrenite priču u pozitivnom smjeru i recite mu što vam se sviđa od onoga što vam radi. Onda, predložite što bi još mogao uraditi. Svi želimo izvući maksimum iz seksa, zar ne? Zašto biste bježali od toga?

Izvori: blic.rs; She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam