Mnogi muškarci tvrde da je iskrenost ono što žele u odnosu i optužuju žene za manipulaciju i pretvaranje. Ali, kada upoznaju iskrenu osobu brzo shvate kako iskrenost nije ono što su zamišljali i da je najčešće - neugodna. Iskrene žene imaju nezgodnu naviku da budu iskrene baš u svemu.

Ne oklijeva

Možda i oklijeva, ali na kraju ipak vam govori istinu, jer je to ono što joj najbolje ide. Ta istina je možda smiješna, bolna, neugodna, krajnje nepovoljna za nju, ili krajnje izazovna za vas, ali ona će vam je reći, takvu kakva je. Ako niste navikli na otvorenost i neposrednost, zbunit ćete se, a vrlo vjerojatno i uvrijediti, ali to je vaš problem - a ona će vam i na to skrenuti pažnju - piše Wannabe Magazin.

Postavlja nezgodna pitanja

Možda su njena pitanja duboka, preosobna, možda zahtijevaju razmišljanje o bolnim temama… Možda o svemu tome o čemu bi ona uopće ne želite. S nezgodnim pitanjima i teškim odgovorima, ona je potpuno na svom terenu, a vi - na klizavom.

Ruši zidove

Iskrena žena zna da sigurno imate zadršku, obrambene mehanizme i emotivne zidove koje jedino možete srušiti. Ona baš to i radi. Prelazi vaše granice i precizno nalazi slaba mjesta u vašim zidovima. S njom ste stalno malo van zone komfora i pomalo strepite što li će iskočiti, ali u jedno možete biti sigurni - što god da je pitate, dobit ćete pošten odgovor.

zena 1

Govori o svojim osjećajima

Njen otvoren nastup je za vas možda agresivan, pa kad se postavite obrambeno u odnosu na njene zahtjeve (što traži u vezi i što joj smeta) naći ćete se potpuno zbunjeni i razoružani pred njenom ranjivošću. Svoju ranjivost ona ne krije. Ona je otvorena po pitanju svih svojih osjećanja, a njihov spektar je toliko širok, dubok i kompleksan da će vam se zavrtjeti u glavi. Kako netko može osjećati sve to odjednom?

Ne igra emotivne igrice

Vjeruje u pravu ljubav i manje od toga je ne zanima. Ako ste naučili na emotivne igre, prikrivena značenja i potrebu da nečije riječi i ponašanje tumačite i razotkrivate, bit ćete zatečeni. Kod nje je sve na otvorenom i bolje joj vjerujte kad vam kaže da je nešto tako kako jeste, nego da uzalud tragate za skrivenim značenjem i da se pitate što je time htjela reći i postići. Možda vam nije ugodno to što netko ogoljava svoje želje i očekivanja, možda mislite da žena treba biti tajanstvena i omogućiti vam da je razotkrivate i da ljubav treba biti romantična i opojna, ali onda ćete se silno namučiti s iskrenom ženom. Ona je i romantična i nježna, ali je istovremeno i praktična i ne trpi gluposti. I mnogo bolje od vas zna što je to ljubav.

Neće zasladiti istinu da biste je lakše progutali

I evo njene najveće, a možda i nepodnošljive mane – nju ne zanima njegovanje i održavanje veličine vašeg ega. Tamo gdje bi vas neka drugačija žena tetošila, poticala, navodila, zamagljivala istinu na sve načine, kako bi zaobilaznim putevima (koji idu oko vašeg ega i ne ugrožavaju ga) dospjela do cilja (koji vi ne vidite), iskrena će vas pogoditi istinom. Time što vam zadaje boksački direkt u ponos, ona vam ukazuje poštovanje i povjerenje – to nije bezobrazluk i želja da vas povrijedi. Ona vam daje najbolje od sebe – svoju iskrenost i otvorenost, a vi se vrijeđajte, ako tome niste dorasli.

Izvori: www.wannabemagazine.com; She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam