Duge veze donose ugodu, stabilnost, rutinu koju volite i prekrasnu bliskost. No one mogu značiti i uljuljkanost i u krevetu. Na početku veze ste vjerojatno bili puno strastveniji i godinama ste isprobavali različite poze i radili to gdje god ste mogli.

Budući da ste toliko dugo skupa sigurno ste doživjeli ove tipove seksa:

1. Seks pod tušem

Zašto čekati red na tuširanje kad to možete obaviti skupa i pri tom se i dobro zabaviti? Ako ste u dugoj vezi sigurno ste doživjeli seks pod tušem ujutro, navečer, poslije plaže ili jednostavno zato jer ste htjeli.

2. Seks u autu

Možda tada niste imali gdje, nitko od vas nije imao svoj stan ili sobu i auto je bio jedina opcija. No skrivanje u autu ima svojih prednosti. Ako to niste dugo radili, možda je vrijeme da se prisjetite kako je biti mlad i lud.

3. Jutarnji seks

Da, znate da ne mirišete baš najbolje ujutro. Kosa vam je raščupana i smrdi vam iz usta. Ali zar je to prepreka? Maženje pod poplunom i započinjanje dana seksom jedan je od najboljih načina da svoj dan učinite boljim u startu.

4. U susjednoj sobi

Ako ste ikad živjeli s cimerima, znate da niste mogli čekati svaki put da nikog nema doma, jer bi onda čekali tjednima ili mjesecima. Tihi seks može biti vrlo uzbudljiv i sigurno se pamti. Iako - zapamtite, nitko nije tako tih kao što misli da je, pa se pripremite na podsmijavanje i podrugljive poglede.

5. Eksperimentalni seks

Kada ste dugo u vezi i dobro se poznajete, ne vidite razloga zašto ne bi iskušali nešto potpuno novo, neobično pa čak i nemoguće. Možda će to biti podjela uloga, možda neobične poze, a možda i poigravanje sa seksi igračkama. Što god bilo, ovo je odličan način da se zabavite i proširite vidike na seksualnom području.

sex 3

Foto: Dreamstime

6. Božićni seks

Vjerojatno vam seks nije ni na kraj pameti pored silnog spremanja za ovaj veliki dan - kićenje bora, čišćenje, pripremanje objeda. No katkad to sve može čekati, a vaši ljubljeni ne.

7. Čisto zato jer to niste dugo radili

Ako se uopće ne možete ni sjetiti kad ste se zadnji put poseksali, vrijeme je da to uradite, čisto zato, mislili ste u tom trenutku. I sigurno niste jedini. Velika većina parova koji su dugo zajedno jednostavno zbog životnih obaveza ne uspiju naći vrijeme za seks, ali i on će doći na red.

8. Hotelski seks

Ima nešto privlačno u hotelima. Dođete i uživate. Naručujete hranu, piće, i drugi dan ne morate ništa čistiti. Hotel je stvoren za uživanje.

9. Faza medenog mjeseca kad se ne skidate jedno s drugoga

U početku veze postoji dugi period naziva "faza medenog mjeseca". Tada ste apsolutno zaljubljeni jedno u drugo i ne želite ništa drugo raditi osim biti zajedno. I to uglavnom u krevetu.

10. Seks na brzinu

Baš to želite, ali nemate vremena, zato to morate obaviti brzo, brzo... Mali "kvikiji" su pravi začin vezi.

Izvor: 24sata.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam