Iako zvuči zastrašujuće, nova istraživanja pokazala su kako žena svoj maksimum ljepote može izvući samo dva sata dnevno.
Naime, vrijeme koje žene ujutro provedu pred ogledalom pada u vodu nakon 10:13, jer se stres na poslu povećava. Tako se savršeno namazan ruž pretvara u ružnu mrlju, predivno iscrtane oči u ''panda'' efekt, a sjaj na koži više nije svjež izgled. Upravo zbog toga ne čudi da će mnoštvo žena pred ogledalom biti opet oko 11:44 jer je to vrijeme kada poslovne žene opet moraju izgledati savršeno, prije odlaska na ručak.

zena-ogledalo-tekst

Nadalje, istraživanja su pokazala  kako je većina žena nakon dugih poslijepodnevnih sastanaka toliko u stresu da više ne mare za svoj izgled, te se na kraju radnog dana više ne osjećaju isto kao na početku dana, tako da i prestanu mariti za svoj izgled. Iako su ovakve statistike prilično ponižavajuće za žene, ipak postoji rješenje. Uvijek imajte sa sobom  kozmetičku torbicu sa najosnovnijim kozmetičkim preparatima i ono što je najvažnije fokusirajte se na unutarnju ljepotu i misao: Zdravlje je najljepše!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam