Koliko god uvriježeno mišljenje bilo kako su muškarci skloniji varanju, žene isto tako mogu prevariti i to zbog različitih razloga - donosimo neke od njih:

varanje_za_prilog

Uzbuđenje

Prevara podrazumijeva skrivanje, što znači uzbuđenje. Ipak u svakom slučaju, ako žena vara u vezi nešto sigurno ne štima.

Ego

Ako se žena osjeća zanemarno to svakako utječe na njen ego, ali ona jednako tako postaje osjetljiva. Novi partneri skloniji su davanju komplimenata od starog partnera, stoga su žene sklone prevari ako im je potreban "ego boost". 

Osveta

Mnogi muškarci tek kada im se vrati istom mjerom shvate koliku su bol i štetu nanijeli prevarom. 

varanje1

Žele da ih se uhvati

Žene se ponekad odlučuju na prevaru jer smatraju da je to jedini način da pobjegnu iz loše veze ili braka. Stručnjaci ovu vrstu afere zovu izlazna afera.

Divlji seks

Dokazano je kako se s godinama strast u vezi lagano gubi i nestaje, zbog čega su mnoge žene željne uzbuđenja. Stoga je želja za drugačijim i češćim seksom čest motiv za varanje.

Usamljenost

Iako seks nije lijek protiv usamljenosti, upravo je ona čest razlog zbog kojeg žene postaju nevjerne.


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam