Jedini kontinentalni nautički sajam u Hrvatskoj, zagrebački sajam Nautika, ovogodišnjim je izdanjem posjetiteljima predstavio brojne novitete i najmodernije tehnologije na tržištu. Sve navedeno potvrdila je svojom prezentacijom i tvrtka Barracuda na čijem je izložbenom prostoru bilo iznimno dinamično...

Nautika 2023. Barracuda 1

Ova je tvrtka osnovana 2005. godine s vizijom proizvodnje motornih plovila kreiranih i izgrađenih prema svjetskim standardima. Pod prepoznatljivim sloganom "Jednostavno veći" Barracuda modeli svojom karakterističnom širinom trupa predstavljaju prostrana i sigurna plovila izuzetne stabilnosti, upravljivosti i maritimnih svojstava, uz najvišu moguću iskoristivost prostora te jednostavnost upotrebe i lako održavanje. U proizvodnji se upotrebljavaju isključivo vrhunski materijali - trup i kokpit izrađeni su od kompozita, dok su gumeni tubusi napravljeni od gumiranog platna francuskog branda Orca.

Nautika 2023. Barracuda 3

Tijekom godina, plovila Barracuda pozicionirala su se među najboljima u klasi za jednodnevna ili višednevna krstarenja, te charter, sport i rekreaciju, a uspješnost poslovanja dokazuju brojne nagrade i priznanja, kao što su Zlatno jedro za novitet 2009. godine za model Barracuda 590ili priznanje za premijeru 2011. godine na danima Hrvatske male brodogradnje.

Nautika 2023. Barracuda 4

Barracuda trenutno tržištu predstavlja 6 modela plovila prepoznatljivog dizajna:

- na krmi dominira stakloplastični rollbar na kojem se nalaze komande poput navigacijskih svjetala i trube, 

- upravljačke konzole izrađene su s detaljima poput inox rukohvata i plexiglassa, 
- pramčani i bočni nogostupi doprinose pristupačnosti, 
- sunčalište je osmišljeno za užitak, 
- a brojna su i funkcionalna spremišta - bočna spremišta za vesla, te pramčana i sidrena spremišta, kao i spremišta ispod preklopne krmene klupe i preklopne konzole dostatna su za jastuke sunčališta ali i svu opremu potrebnu za plovidbu!

Nautika 2023. Barracuda 5

Zaključak? Tvrtka Barracuda svoje poslovanje temelji na višegodišnjem uspješnom radu i iskustvu, plovilima vrhunske kvalitete i dizajna, te pravovremenoj podršci klijentima. U sve navedeno bez sumnje su se uvjerili posjetitelji sajma Nautika...

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam