Kada govorimo o problemu neželjenih dlačica, nema sumnje kako su britvice, vosak ili krema za depilaciju postali svakodnevica većine žena. Klasična je depilacija prilično bolna i mnoge žene od nje zaziru. Čak i kada su zbog glatke i lijepe kože spremne otrpjeti bol, vrlo često se kao neželjena posljedica pojavljuju iritacija i crvenilo. Činjenica koliko je naporno održavati kožu prekrasno glatkom i bez dlačica, sasvim je sigurno svaku od nas barem jednom u životu natjerala na pomisao - "Želim se dlačica riješiti zauvijek!"...

Slijedi iznenađenje - No+vello vas je odlučio darovati! Prva je nagrada uistinu posebna - 10 tretmana IPL fotoepilacije, čija je vrijednost čak 2.500 Kuna! Naravno, i ostale su nagrade za poželjeti - 3 tretmana izbjeljivanja zubi vrijednosti tisuću dvjesto i pedeset kuna, 2 anticelulitna tretmana, 1 tretman fotopomlađivanja kože, te 1 tretman dubinskog čišćenja kože! Petero najsretnijih imat će se čemu radovati, zar ne?

 

Kako bi osvojili jednu od navedenih nagrada, potrebno je točno odgovoriti na nagradni zadatak koji nije težak i glasi:

„Na kojoj se adresi nalazi zagrebački No+vello centar?".

Uz malo sreće, možda ćete baš Vi uživati u učinkovitim tretmanima branda No+vello!

 

Odgovore pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a imena sretnih dobitnika objavit ćemo 02.11.2019.! Sretno!

 

U želji da vam ponekim savjetom olakšamo odabir i riješimo vas nedoumica, predstavljamo rješenja koja su za svoje klijentice osmislili profesionalci beauty svijeta. Posjetili smo zagrebački  No+vello  centar u Domjanićevoj ulici i doznali sve o ovom španjolskom brandu i učinkovitim metodama koje predstavlja. 

Novello 6

No+vello predstavlja prvu i najbolju IPL franšizu, a ispravan poslovni put dokazuje prisutnost u čak 17 država i više od 1000000 zadovoljnih korisnika. Prvi salon branda No+vello otvoren je u Španjolskoj 2007. godine, a danas se, između 1300 salona prepoznatljive zelene boje diljem svijeta, nalazi i šest u Lijepoj Našoj - u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Karlovcu i Velikoj Gorici.

U razgovoru s Natalijom Ruškovački, medicinskom kozmetičarkom i voditeljicom zagrebačkog No+vello centra, doznali smo koje se usluge ovdje pružaju klijentima: "Španjolski brand No+vello predstavlja brzo i učinkovito odstranjivanje dlačica najmodernijom IPL tehnologijom. Uz IPL metodu, u ponudi branda No+vello su i tretmani ultrazvučnog čišćenja lica LED tehnologijom te tretmani izbjeljivanja zubi.", rekla nam je Natalija.

Novello 9

Naša je današnja tema uklanjanje neželjenih dlačica i IPL fotoepilacija - metoda kojom tvrtka No+vello danas drži vodeću poziciju na svjetskom tržištu kada govorimo o trajnoj depilaciji.

"IPL je inovativna metoda trajnog depiliranja tijekom koje se fotoepilacija ili fotopomlađivanje izvodi upotrebom svjetla, a pogodna je za većinu tipova kože te različite boje dlačica. Za razliku od lasera čija je valna duljina nepromijenjiva, IPL tehnologijom je moguće odabrati raspon spektra djelovanja i prilagoditi valnu duljinu prema boji kože te boji i debljini dlačica. Također, IPL tehnologija je bez sumnje bezbolnija, ugodnija i pristupačnija od lasera. Naglasimo i kako je ovaj tretman iznimno učinkovit kod problema s uraslim dlačicama, što je još jedna od pozitivnih razlika u usporedbi s ostalim metodama.", ističe Natalija.

Novello 1

Tijekom konzultacija stručno osoblje klijenticu upoznaje s mogućnostima i rezultatima, te pojašnjava tijek tretmana. Slijedi hlađenje zone tretiranja, nakon čega se usmjerava sonda koja je od kože udaljena nekoliko milimetara te aktivira impuls, odnosno svjetlosna energija koja se pretvara u toplinsku. Nakon tretmana, na tretirana se područja nanosi hidrozaštitna emulzija koja će neutralizirati eventualnu iritaciju kože. Doznali smo i kome je namijenjen ovaj tretman, te koliko je tretmana potrebno i jesu li rezultati trenutno vidljivi i trajni...

"Fotoepilacija je namijenjena ženama, ali i muškarcima koje muči problem pretjerane dlakavosti. Broj potrebnih tretmana je individualan i ovisi o nekoliko čimbenika - boji, debljini i gustoći dlačica, te fototipu klijenta. Govoreći iskustveno, optimalan broj tretmana je 6 do 8, s razmakom od 5 do 6 tjedana između dva tretmana, uz napomenu kako je 1 do 2 puta tijekom godine potrebno doći na tretman održavanja željenih rezultata. U No+Vello centrima za fotoepilaciju vrhunski IPL sistemi klijentima osiguravaju najbolje rezultate već nakon prvog tretmana!", otkriva Natalija.

Novello 2

Nema sumnje kako su inovativna IPL tehnologija, pomoću koje se intenzivna pulsirajuća svjetlost pretvara u toplinsku energiju, te suradnja s kvalificiranim stručnjacima i liječnicima na području svjetlosne terapije, estetike i dermatologije, garancija sigurnosti za klijente.

Novello 5

Novello 10

Tretmane IPL tehnologijom branda No+vello moguće je izvoditi tijekom cijele godine, a certificirano, stručno i profesionalno osoblje u specijaliziranim No+vello centrima klijentima će bez sumnje pružiti uslugu na najvišoj razini. Zbog svega navedenog, IPL fotoepilacija branda No+vello jedan je od najtraženijih estetskih tretmana jer predstavlja standard koji osigurava dugotrajne željene rezultate!

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam