U ugodnom ambijentu zagrebačkog lounge bara vodeća hrvatska privatna poliklinika - Poliklinika Bagatin - predstavila je novu kampanju svog Laser centra pod nazivom "Lijepo samo na slici". Kampanju su podržali njihovi prijatelji, ambasadori i ambasadorice poput glumica Ecije Ojdanić i Ane Begić Tahiri, koje su njihova zaštitna lica, pjevačice Ivane Husar Mlinac, voditelja i modela Deana Pelića te TV voditeljice Hane Hadžiavdagić Tabaković.

Poliklinika Bagatin laser centar 1

Na kreativan i drugačiji način, koristeći stara umjetnička djela kao ilustraciju, ukazali su na mogućnost uklanjanja određenih problematika na koži lica i tijela koje mogu uzrokovati nelagodu, a ponekad čak i spriječiti uživanje u svakodnevnim životnim aktivnostima. Također, određene (neželjene) problematike nekome osobno nisu estetski prihvatljive, ali prvenstveno mogu predstavljati zdravstveni problem. Danas se one mogu uspješno ukloniti pomoću najnaprednijih laserskih tretmana koji se u medicinske svrhe koriste već dugi niz godina, a posljednjeg su desetljeća svoje mjesto pronašli i među estetskim tretmanima lica i tijela. Laseri omogućavaju obnovu najosjetljivijih dijelova kože te tretiranje problematika koje su se nekada smatrale gotovo nerješivima, zbog čega su laserski tretmani zasigurno jedno od najvećih otkrića u medicini i estetici.

Najnapredniji laser centar u regiji
Prve bore i staračke pjege, dublje bore, pore, crvenilo i hiperpigmentacije samo su neki od tragova starenja koji se mogu bezbolno i brzo reducirati, koji mogu bestragom nestati. Moguće je ukloniti i omražene dlačice, neugodne vene i kapilare te neželjene pojave na koži poput madeža, bradavica, ožiljaka, strija i tetovaža. Laseri su svoju svrhu pronašli i u stomatološkim terapijama, kao i u borbi protiv hrkanja. Potonje se odnosi na revolucionaran tretman koji je u Poliklinici Bagatin među prvima u svijetu uvršten u ponudu. Laser centar Poliklinike Bagatin najmoderniji je u Hrvatskoj i regiji, a u svojoj ponudi ima čak devet vrhunskih lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi. Stručan laserski tim čini 7 stručnjaka i kozmetologa koji su prošli niz domaćih i međunarodnih edukacija, odradili tisuće tretmana i imaju jednako toliko zadovoljnih klijenata.

Poliklinika Bagatin laser centar 2

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam