Njemački brand Reviderm predstavio je novi izgled svoje linije dermokozmetike koji su došli podržati brojni prijatelji branda poput Tatjane Jurić, Semente Rajhard, Olje Vori, Deana Pelića, Tare Rosandić, Ecije Ojdanić, Mile Horvat, Anje Alavanje i brojnih drugih.

Reviderm 2

Reviderm 3

Na posebnom događanju u Zagebu okupljeni su imali prilike upoznati se s novim izgledom ove sve popularnije dermokozmetike koja se ne može pronaći u slobodnoj prodaji. Upravo cjelovit pristup njezi kože i "true care" filozofija, u kojoj važan dio čine aktivni sastojci iz dermokozmetike koji ciljano djeluju na stanja i problematike kože, ono je što ovaj brand izdvaja od ostalih na tržištu.
Prosutne je tijekom večeri zabavljao Mario Rucner a najvjerniji i najuspješniji Reviderm centri dobili su priznanja za svoj rad. Poseban gost večeri bio je Reviderm CEO, Dominik Bauermeister koji je potvrdio da je u proteklih 15 godina, koliko je Reviderm prisutan u našoj regiji, postao primjer uspješnog koncepta koji je postavio visoku ljestvicu za ostale zemlje.

Reviderm 7
Novost iz Reviderma je i redizajnirana web stranica na kojoj možete saznati sve o problematikama kože, dobiti profesionalni savjet stručnjaka za kožu te doznati više o Reviderm dermokozmetici i tretmanima.

Reviderm 4
Više potražite na www.reviderm.hr.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam