Iz široke palete dermokozmetičkih proizvoda branda Reviderm, ističemo tri visoko koncentrirane ampule na koje su u tvrtki posebno ponosni - Hyaluron Hydro Balance HD ampulu, ECM HD ampulu i EGF HD ampulu. 

HD 4

Ove ampule iznimno aktivno prodiru u kožu, a 2014. godine su reformulirane i predstavljene tržištu u HD izvedbi. Dakle, novost je različita veličina molekula koje se raspoređuju tako da velike molekule ostaju na površini, manje prodiru u živi sloj epidermisa, a najmanje su aktivne u obnovi dermisa. 

HD 8

HD 3

Kako ispravno odabrati ampulu za određeni tip kože?

Za dehidriranu kožu najbolje je rješenje Hyaluron Hydro Balance HD ampula koja vraća vlažnost i zadržava je duboko u potkožju.

HD 6

Ukoliko je koža izgubila sjaj i na pojedinim je područjima dehidrirana, predlažemo ECM HD ampulu, koja će uz pomoć Citokina uspostaviti bolju komunikaciju između stanica i uspješno vratiti vlažnost. 

HD 5

Kada govorimo o ožiljcima, strijama ili borama, predlažem EGF HD ampulu, koja će vrlo učinkovito ispraviti nepravilnosti na koži i aktivno potaknuti rast novih stanica. 

HD 7

Što možemo učiniti za njegu zone oko očiju?

O tome više u slijedećim Reviderm minutama!

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam