Rumenilo je vrlo bitan dio šminkanja i važno je znati na što treba obratiti pozornost pri njegovoj kupnji. Uz puder, rumenilo je savršena nadopuna za ljepši i privlačniji izgled, a bilo koja boja neće pristajati svačijem licu.

Pri odabiru vašeg rumenila koje će vam najbolje pristajati vrlo je bitno voditi računa o boji tena i kose. Za svjetliji ten izvrsno pristaju svi rozi i zlatni tonovi, a ako imate tamniji ten odaberite rumenila boje breskve i marelice ili narančaste tonove.

rumenilo1tekst


Boja kose vam može pomoći pri odabiru rumenila tako što crnokosim ženama odgovaraju više blistavi tonovi, tamno ljubičasti, a crvenokosima koraljne nijanse i boje marelice. Tijekom kupnje rumenila važno je da ga isprobate na licu ili na unutrašnjoj strani ruke, iz razloga što boja koju vidimo izgleda drugačije na različitim tipovima kože. Koristite rumenila jer će vam ona dati svježiji i ženstveniji izgled.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam