Izložbeni prostor s logotipom Micromedico Academy na sajmu Beauty & Hair Expo bez iznimke je privukao brojne znatiželjnike ali i struku. Radi se o jednoj od vodećih akademija kada govorimo o edukaciji u beauty i estetskom segmentu, čiji su distributeri i franšize prisutni na tržištima diljem svijeta. Uvjerili smo se - iznimka nije ni tržište Lijepe Naše, što nam je dokazalo mnoštvo zainteresiranih posjetitelja na zagrebačkom sajmu.

Beauty Hair Expo 2023. Micromedico Academy 1

Prisutnima je predstavljen inovativni anti-age tretman pod nazivom BEHAF NI - jedinstvena metoda neinvazivnog apliciranja hijaluronskih filera. Apsorpcija ovih 100% prirodnih filera višestruko je poboljšana zahvaljujući nanotehnologiji i infuziji kisika, zbog čega za tretman i učinkovitost njegovih rezultata nije potrebno upotrebljavati iglu. Navedeni fileri manji su od pora i brže prodiru u kožu i središnji dermis gdje je kolagen te se razgrađuju uz trenutno djelovanje. Tretman je namijenjen svim tipovima kože, kao i različitim područjima lica, vrata i dekoltea poput takozvanih bora smijalica, čeonih bora i nazolabijalne brazde, te brojnim problematikama poput akni, ekcema, rosacee, hiperpigmentacija i tamnih kolutova oko očiju. Ovisno o stanju kože i dobi klijenta, potrebno je 3 do 5 tretmana tijekom 20 dana, nakon čega je preporuka upotreba kozmetike za kućnu njegu te tretman održavanja svakih 30 do 60 dana. Ukratko - BEHAF NI je prirodna metoda bez igle s botox efektom - za iznimne rezultate bez boli, kontraindikacija i nuspojava!

Beauty Hair Expo 2023. Micromedico Academy 2

Beauty Hair Expo 2023. Micromedico Academy 4

Brojne su prednosti ove metode, a jedna od njih je svakako i činjenica kako je osim liječnika mogu primjenjivati i terapeuti ljepote i esetitike, kao i ostali djelatnici beauty industrije. Ne čudi stoga što je na sajmu Beauty & Hair Expo predstavljeni Micromedico Academy poslovni plan privukao brojne posjetitelje. Radi se o temeljito razrađenom operativno-financijskom odnosu koji uključuje edukaciju i proizvode, ali bez rizika, početnih ulaganja i troškova za beauty centre i salone. Rekli bismo - ispravno ulaganje u budućnost!

Beauty Hair Expo 2023. Micromedico Academy 6

Nema sumnje - bogata tradicija, suradnja s brojnim tržištima diljem svijeta te inovativni proizvodi vrhunske kvalitete potvrda su uspješnosti poslovanja, a uigrani tim Micromedico Academy na pravi način prezentira svoje prednosti u Hrvatskoj!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam