Na zagrebačkom se sajmu Beauty & Hair Expo predstavio španjolski brand INDIBA, proizvođač i začetnik iznimne metodologije i patentirane tehnologije za fizioterapiju i rehabilitacijsku medicinu u sportu, ali i svjetski poznat kada govorimo o upotrebi radiofrekvencijske tehnologije u beauty industriji i estetskoj medicini.

Beauty Hair Expo 2023. INDIBA 5

INDIBA uređaji temelje se na više od četrdeset godina istraživanja i sve ih odlikuje jedinstvena tehnologija i frekvencija rada od 448 kHz. Naime, znanstveno je dokazano kako je upravo navedena frekvencija ključna kod aktivne stanične terapije jer najučinkovitije aktivira biostimulaciju, potiče mikrocirkulaciju i metaboličku hiperaktivaciju te djeluje na otvaranje stanične membrane i na taj način ubrzava procese regeneracije i cijeljenja, uz pravilnu fiziologiju i funkcioniranje stanica.

Beauty Hair Expo 2023. INDIBA 2

INDIBA Beauty uređaji zaslužni su za iznimne rezultate kada govorimo o tretmanima lica i oblikovanja tijela. Učinkovito poboljšavaju tonus i teksturu kože, djeluju na smanjenje bora i linija, a pogodni su i za poticanje rasta kose. Radiofrekvencija od 448 kHz duboko prodire i zagrijava slojeve kože i na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina te obnovu stanica. Također, molekularne studije pokazale su kako ova tehnologija uzrokuje zaustavljanje adipocita, smanjujući masne naslage. Osim navedenih prednosti, radiofrekvencija pomaže i poboljšanju cirkulacije krvi i limfe, što rezultira smanjivanjem oteklina i znatno poboljšava izgled kože.

Beauty Hair Expo 2023. INDIBA 4

Naglasimo kako je, za što učinkovitije rezultate i postizanje željenih ciljeva, brand INDIBA tržištu predstavio i liniju beauty proizvoda, koji u kombinaciji s tremanima i radiofrekvencijom čine iznimno rješenje najrazličitijih problema na koži, poput hiperpigmentacija i akni.

Beauty Hair Expo 2023. INDIBA 1

Više od 40 godina iskustva i 50000 obučenih liječnika i terapeuta brojke su koje zapravo govore sve - INDIBA je bez sumnje jedan od vodećih svjetskih brandova kada govorimo o upotrebi radiofrekvencijske tehnologije u kozmetičkoj industriji. Ne čudi stoga što su posjetitelji zagrebačkog sajma Beauty & Hair Expo bili oduševljeni viđenim na izložbenom prostoru prepoznatljivog logotipa...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam