Posjetitelje zagrebačkog sajma Beauty & Hair Expo bez iznimke je zainteresiralo predstavljanje brandova K-Surgery, MCCM Medical Cosmetics te Love Cosmedical...

MED LINE 7

Edukacijski centar talijanskog branda K-Surgery, koji je na hrvatskom tržištu prisutan od 2015. godine, nalazi se u zdravstvenom centru NovaMed u Zagrebu. Pod vodstvom doktorice Marije Škornjak, profesionalni tim branda K-Surgery sudjeluje na brojnim stručnim i znanstvenim događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i u organizaciji predavanja i radionica s ciljem razvoja struke i znanosti, i prepoznat je od strane stručnih društava kao pouzdan i vrijedan partner...

MED LINE 4

K-Surgery proizvodi podijeljeni su u dvije osnovne kategorije. K-Surgery Medical su medicinski proizvodi registrirani pri Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, namijenjeni isključivo liječnicima estetske i sportske medicine, estetskim kirurzima, stomatolozima, ortopedima, ginekolozima te dermatolozima. Također, osmišljena je i linija proizvoda pod nazivom K-Surgery Cosmeceutic, namijenjena diplomiranim kozmetičarima, medicinskim kozmetičarima i sestrama te ostalim medicinskim zanimanjima koja djeluju izvan zdravstvenih ustanova.

MED LINE 5

Iz bogate palete proizvoda branda K-Surgery izdvajamo sterilne mezoterapijske otopine namijenjene preventivnim tretmanima čiji su ciljevi zdravlje te usporavanje procesa starenja kože, ali i terapijskim intervencijama za najrazličitije kožne problematike te tretmane tijela - poput regija zahvaćenih celulitom, redukcije masnih naslaga i oblikovanja tijela, bez kirurških intervencija.

Također, K-Surgery predstavlja i visokoučinkovite linije kemijskih pilinga namijenjene svim tipovima kože, za tretiranje najčešćih problema poput akni, hiperpigmentacija, neuravnoteženog lučenja sebuma, suhoće kože, rozacee, te opuštenosti i gubitka elasticiteta...

MED LINE 6Posjetitelje zagrebačkog sajma Beauty & Hair Expo zainteresirao je i španjolski brand MCCM Medical Cosmetics. Više od 30 godina na tržištu i trenutno prisutan u čak 60 država diljem svijeta, ovaj je brand sinonim kvalitetnih proizvoda namijenjenih profesionalcima beauty segmenta. Od pripreme prije te njege nakon tretmana; kemijskih pilinga i mezoterapijskih otopina; kolagena i fitoterapije; wellness i spa preparata te medicinsko-kozmetičkih uređaja... potpunost ponude branda MCCM Medical Cosmetics jednostavno oduševljava, a slogan "The Spirit of Beauty" pokazuje težnju prema individualnom i holsitičkom pristupu klijentima.

MED LINE 1

Za kraj, spomenimo i Love Cosmedical - mladu, inovativnu i dinamičnu talijansku tvrtku utemeljenu na entuzijazmu, kreativnosti, znanju i iskustvu svojih osnivača. Revolucionarna linija proizvoda za pomlađivanje i duboku biorevitalizaciju kože lica, te iznimno učinkoviti proizvodi za topljenje masnoća oduševili su klijente u više od 30 država svijeta. Nema sumnje - specifični visokokvalitetni proizvodi Love Cosmedical predstavljaju rezultat novih tehnologija i znanstvenih istraživanja i namijenjeni su svakodnevnoj kliničkoj praksi - za višu razinu učinkovitosti i sigurnosti!

Zaključimo - temelj poslovanja ovih svjetski poznatih brandova su edukacije na najvišoj razini i kontinuirana podrška za izvrsnost znanja, kao i ispravno izvođenje zahvata i tretmana uz upotrebu visokokvalitetnih proizvoda - na zadovoljstvo beauty profesionalaca i njihovih klijenata!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam