Na zagrebačkom se sajmu Beauty & Hair Expo predstavila tvrtka Nova Oprema, koja je tijekom 24 godine poslovanja postala jedan od vodećih dobavljača opreme za kozmetičare i frizere u regiji i pruža mogućnost potpunog opremanja beauty centara te kozmetičkih i frizerskih salona najmodernijom aparaturom. Osim prodaje, ovdje profesionalnim pristupom klijentu osiguravaju i cjelokupnu edukaciju te pravovremeno održavanje i servis uređaja. Od brojnih talijanskih brandova koje zastupa tvrtka Nova Oprema, danas ćemo izdvojiti samo neke...

Nova Oprema 2

Pietranera - tvrtka koja je prva u Italiji započela proizvoditi namještaj za frizerske salone i tijekom godina kvalitetom i kreativnošću pod sloganom "doživite dizajn u vašem salonu" jednostavno - osvojila frizere diljem svijeta...

Rognoni Divisione Salute namještaj koji već desetljećima uljepšava interijer kozmetičkih, wellness i spa centara...

Nova Oprema 7

Skin System linija najkvalitetnijih proizvoda za depilaciju...

Focus Cumbo - najrazličitija oprema za rad profesionalaca beauty segmenta...

Nova Oprema 8

Kao što smo spomenuli, navedeni su brandovi tek segment ponude tvrtke Nova Oprema, u što su se mogli uvjeriti i posjetitelji sajma Beauty & Hair Expo. Naime, na izložbenom je prostoru praktičnim prezentacijama tvrtka Nova Oprema prisutnima predstavila još neke od brandova koje zastupa i čak tri vrhunska uređaja najnovijih tehnoloških dostignuća.

Nova Oprema 3

VivaLight - aparat čiji se rad temelji na LED tehnologiji i metodi fotobiomodulacije koja predstavlja novost na hrvatskom tržištu i donedavno je u Lijepoj Našoj isključivo bila dio ponude medicinskih centara. Ova, diljem svijeta poznata i iznimno uspješna metoda, namijenjena je tretiranju gotovo svih estetskih nedostataka na koži lica i tijela. Iznimno je učinkovita u biostimulaciji fibroblasta i elastina, kao i tretiranju akni, površinskih mrlja i opuštene kože te anti-age tretmanima. Uz trodijelnu masku te multifunkcionalne LED panele, uređaj VivaLight garancija je učinkovitih rezultata i zadovoljstva klijenata!

Nova Oprema 4

Na sajmu Beauty & Hair Expo predstavljen je i uređaj pod nazivom Zero FAT 635 branda Poderi Extetic, čiji je osnivač karizmatični Giacomo Poderi, izumitelj naprodavanije svjetske tehnologije kada govorimo o tretmanima uklanjanja celulita i suvišnih masnoća. Tehnologija Zero FAT 635 predstavlja neinvazivnu metodu koja omogućuje direktno i učinkovito tretiranje zona tijela kao što su trbuh, bokovi, bedra, stražnjica i koljena. Ovisno o problemu, većina se elektroda raspoređuje na zonu tijela koju želimo primarno tretirati, dok se preostale elektrode raspoređuju na zone sekundarnih problema. Svakako je posebna i neuobičajena činjenica kako proizvođač struci garantira uspješnost već nakon 6 tretmana tijekom 2 tjedna, nakon čega je klijentu dovoljan samo jedan tretman mjesečno!

Nova Oprema 9

Na izložbenom prostoru tvrtke Nova Oprema posjetitelje sajma Beauty & Hair Expo zainteresirao je i uređaj pod nazivom OXY-GEN 02, čiji se rad temelji na proizvodnji koncentiranog kisika. Ovaj tretman ima učinak prirodnog liftinga, redefinira crte lica djelujući na opuštena područja, doprinosi ravnoteži i dubokoj hidrataciji kože, te drenira, daje glatkoću i čini elastičnijom kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Također, umanjuje negativna djelovanja problematika poput dermatitisa, psorijaze i pretjeranog izlučivanja masnoća. Već nakon prvog tretmana uređajem OXY-GEN 02 rezultati su vidljivi, a učinci dugotrajni!

Zaključimo - nema sumnje kako su educirani klijenti, te učinkoviti uređaji i tretmani za ciljano rješavanje estetskih problema postali dio sadašnjosti. A slika koju tržištu predstavlja tvrtka Nova Oprema bez sumnje je garancija kvalitetnog i uspješnog poslovanja i u budućnosti...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam