Nije tajna kako su brojni kozmetički uređaji, preparati i tretmani učinkovite metode koje vrlo često mogu biti rješenje različitih estetskih problema…Tragom priča o ljepoti, naša današnja tema govori o uređaju pod nazivom Coaxmed - posjetili smo Beauty centar Božica, zagrebačku oazu ljepote s tradicijom, te u razgovoru s Martinom Pužar Zebić doznali sve o ovom uređaju 22. stoljeća…

"Coaxmed je jedinstvena tehnološka inovacija koja, kombinirajući čak 7 različitih tehnologija, predstavlja siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršenu alternativu face liftingu i liposukciji. Ova tehnološka platforma garancija je učinkovitosti tretmana i istinski je generator ljepote, na zadovoljstvo brojnih klijenata diljem svijeta, a čast mi je naglasiti kako je Beauty centar Božica prvi u Hrvatskoj svoju ponudu obogatio uređajem Coaxmed!"

Božica Coaxmed 15

Naravno, prije svakog tretmana, tijekom konzultacija profesionalni tim Beauty centra Božica upoznat će se s problematikom i saslušati želje klijenta te odabrati najoptimalniju i najučinkovitiju kombinaciju tretmana…

Bozica Coaxmed 1

Proizvođač uređaja Coaxmed je tvrtka Biotec Italia čiji stručni ekspertni tim kreira napredna rješenja i jedinstvene protokole kako bi učinak svakog tretmana bio na najvišoj razini…Spektar djelovanja ovog uređaja uistinu je širok - između ostalog smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, uklanja celulit...Kada govorimo o njezi lica, ovim se uređajem izvode tri vrste tretmana…

"Tretman lica pod nazivom SKIN TITE kombinacija je radiofrekvencije, te mikroiglica i vakuuma. Monopolar radiofrekvencija ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu, nakon čega aktivni sastojak ulazi dublje u potkožje i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, dok vakuum potiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te smanjuje neželjeni natečeni izgled lica."

Bozica Coaxmed 3

Što se krije iza tretmana uređajem Coaxmed pod nazivom RF SHAPE?

"RF SHAPE predstavlja kombinaciju monopolarne i unipolarne radiofrekvencije. Na ovaj se način potiče snažna proizvodnja kolagena i elastina što koži pruža trenutni učinak zatezanja, ali i dugoročno pomlađen izgled. Važno je naglasiti kako odmah nakon tretmana koža postaje glatka, zategnutija i elastičnija."

Bozica Coaxmed 4

Slijedeći je tretman BIPOLAR RF SHAPE koji predstavlja kombinaciju bipolarne radiofrekvencije i vakuuma…Bipolarna radiofrekvencija potiče duboko zagrijavanje te snažno zatezanje kože, dok pozitivni učinci vakuuma na mikrocirkulaciju i limfnu drenažu dodatno poboljšavaju njeno djelovanje.

Bozica Coaxmed 5

Tretmani uređajem Coaxmed u popunosti su bezbolni i 100% sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a važno je naglasiti i kako je moguće istovremeno tretirati i lice i tijelo, što je vrlo važno u današnjem užurbanom načinu života i nedostatku vremena...

Bozica Coaxmed 14

Doznali smo sve i o različitim kombinacijama tretmana tijela...

Bozica Coaxmed 8

"DUALSHAPE je kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo te smanjuje masne stanice, ostavljajući pri tome kožu i krvne žile netaknutima. Klinička istraživanja pokazala su kako sinergijsko djelovanje ultrazvuka i radiofrekfencije djeluje u dermisu vezivnih vlakana, a posebno kolagena i elastina i na taj se način koža učinkovito zateže, a struktura tkiva poboljšava."

Bozica Coaxmed 9

Tretman pod nazivom VACULASE je kombinacija diodnog lasera, cryo hlađenja te ritmičkog vakuma…

"Ovo je dobitna kombinacija tri različite tehnologije. Diodni laser potiče snažnu mikrocirkulaciju a laserska svjetlost aktivnost fibroblasta za učinak zatezanje kože. Cryo ili hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na način da ih u početku usporava, a potom naglo ubrzava. Također, Cryo terapija poboljšava cirkulaciju i tonizaciju te ubrzava sagorjevanje masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što osigurava dugotrajnu zategnutost i sjaj kože. Važno je spomenuti i vakuum koji poboljšava vensku i arterijsku cirkulaciju kao i prokrvljenost tkiva, te potiče limfnu drenažu kojom se kroz limfni sustav iz tijela eliminiraju masne stanice."

Bozica Coaxmed 12

Koju kombinaciju tretmana predstavlja Cryo Lipo Sculpt?

"To je kombinacija zaleđivanja i elektrostimulacije - riječ je o hlađenju masnog tkiva na odabranim područjima i na točno određenoj temperaturi. Masne stanice, koje su vrlo osjetljive na hladnoću, se kristaliziraju i raspadaju, te postupno izlučuju iz organizma tijekom nekoliko tjedana. Istovremeno, vakuumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, pa klijent ne osjeća hladnoću, dok elektrostimulacija potiče mišiće na rad."

Bozica Coaxmed 13

Preporučeno razdoblje između dva tretmana je od 5 do 12 dana...koliko je tretmana potrebno za željene rezultate?

"Ovisno o problematici, za tretiranje lica potrebno je minimalno 3 tretmana, dok je za potpuni željeni učinak na tijelu potrebno 5 tretmana, iako naglašavam kako je zapravo sve vrlo individualno.", naglašava Martina Pužar Zebić.

Zaključak? Ovi tretmani uistinu postižu zadivljujuće rezultate...i ponovimo - u potpunosti su bezbolni! Jednostavno - uređaj Coaxmed metoda je koja oduševljava i zbog svega navedenog - svakako je vrijedi isprobati!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam