Nakon predstavljanja na sajmu Dani ljepote i fitnessa gdje je tvrtka Top Stil bila partner organizatoru, logičan slijed bio je izlaganje na festivalu Hairstyle News gdje su struci i posjetiteljima predstavili proizvode renomiranih brandova za njegu kose, ali i kozmetičku i frizersku opremu, te namještaj za frizerske salone.

Top Stil 3

Tijekom 80 godina poslovanja talijanski brand Maletti predstavlja vrhunski namještaj za frizerske salone - jedinstvenih, kreativnih i tehnoloških rješenja te bezvremenskog dizajna...doznali smo koje su novitete predstavili frizerskim kreativcima Hrvatske i regije.

Top Stil 1

Brand Beauty Star već je 20 godina dio grupacije Maletti. Predstavljenim su asortimanom zainteresirali posjetitelje, a jedan je proizvod svojom funkcionalnošću jednostavno oduševio - novu stolicu za frizerske salone za muškarce, koja će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe, a posebna je i zbog toga jer su za nju i cjelokupni namještaj dovoljna tek tri kvadratna metra radnog prostora!

Top Stil 1 SLJ

Više od 25 godina prisutna na hrvatskom tržištu, tvrtka Top Stil dugogodišnji je zastupnik 30-ak vrhunskih svjetskih brandova kao što su već spomenuti Maletti i Beauty Star, ali i NILO, Tocco Magico, Moroccan oil te Gamma Piu.
Prezentacijom na festivalu Hairstyle News tvrtka Top Stil ponovno je dokazala kako svojim poslovnim pristupom i suradnjom sa vrhunskim tvrtkama, frizerima, stilistima i vizažistima brine o svakom, pa i najsitnijem detalju u stvaranju mozaika na putu prema zadovoljnom klijentu...

Top Stil 5

Zaključimo - nema sumnje kako su predstavljeni brandovi koje zastupa tvrtka Top Stil oduševili posjetitelje i struku na festivalu Hairstyle News i ponovno dokazali svoju kvalitetu i prepoznatljivost...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam