Na frizerskom se festivalu Hairstyle News brand Keune predstavio u nekoliko segmenata - stručnim i look learn seminarima.

 

Keune 1

 

Keune 2

 

Priča o Keune Haircosmetics započela je u Amsterdamu davne 1922. godine, kada je tvrtku utemeljio kemičar Jan Keune, a danas, 93 godine poslije, njihove visokokvalitetne i uvijek trendovske proizvode za kosu upotrebljavaju frizeri i stilisti u više od 60 država diljem svijeta. Jedna od njih je i Hrvatska, na čijem je tržištu Keune prisutan već 24 godine, a tvrtka Keune Adriatic, zastupnik Keune proizvoda za Hrvatsku i regiju, slovi kao jedan od 5 najuspješnijih svjetskih distributera.

 

Keune 6

 

Keune 7

 

Osim u 1000 frizerskih salona diljem Lijepe Naše, brand Keune prisutan je i u više od 5000 salona regije i u samom je vrhu prodajne ljestvice.

 

Keune 8

 

Spomenimo i kako je prema istraživanju švicarske tvrtke Iceritas boja Keune Tinta Color osvojila prestižnu nagradu Best Buy Award Croatia za 2014. i 2015. godinu...

 

Keune 11

 

Mnoštvo ideja i želja za napretkom smjernice su rada vrhunskih stilista i kreativaca pod imenom Idea Academy, koji su u suradnji s brandom Keune u Rijeci prikazali svoju viziju frizerskih trendova. Čime je inspirirana najnovija kolekcija pod nazivom Aqua?

Koje su boje predstavljene kolekcijom Aqua?

 

Keune 9

 

Priznati ambasador branda Keune i poslovni partner tvrtke Keune Adriatic, Stevo Pavlovič, predstavio je kreativne i komercijalne tehnike šišanja kose na look learn seminaru pod nazivom Masterclass šišanja kose, te kolekciju pod nazivom Neo.

I u ovoj je kolekciji naglašena važnost boja...

 

Keune 5

 

Keune 4

 

Naravno, za uspjeh na tržištu iznimno je važna sinergija kvalitetnih proizvoda i struke...

Uspješno poslovanje tvrtke Keune Adriatic nastavlja se i u budućnosti, a sudjelovanje na specijaliziranim festivalima kao što je Hairstyle News neupitno je. Nema sumnje kako je kvaliteta ovih proizvoda ponovno dokazana, ovom prigodom na pozornici riječkog frizerskog festivala...u areni kreativnosti, vrhunski frizeri-stilisti u suradnji s brandom Keune opravdali su očekivanja prisutnih...

 

Keune 12

 

Keune 13

 

Za kraj, najavljujemo look learn seminar i workshop radionicu 25. i 26. travnja u prostorijama tvrtke Keune Adriatic, na kojima će frizerski kreativci Idea Academy kolekcijom Aqua predstaviti nove tehnike šišanja i bojanja...

 

Keune 16

 

Naša priča o brandu Keune nastavlja se i u slijedećoj emisiji u kojoj ćemo detaljnije prikazati stručni seminar Idea Academy i trend kolekciju pod nazivom Aqua predstavljenu na festivalu Hairstyle News u Rijeci...i upoznati vas s čarobnim kreacijama ovih frizerskih umjetnika...

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam