Našu je ekipu zainteresirao izložbeni prostor tvrtke bez čijih proizvoda ni najkreativniji i najsmjeliji frizeri jednostavno ne mogu raditi. Riječ je o brandu Denman, koji je na festivalu Hairstyle News predstavio širok asortiman pribora i opreme za frizerske salone.

 

HS - Denman 1

 

HS - Denman 3

 

Ne čudi kako je izložbeni prostor branda Denman bio jedan od najposjećenijih, jer prisutni su željeli doznati sve o novim trendovima i proizvodima...

 

HS - Denman 4

 

HS - Denman 2

 

Nema sumnje kako je odabir kvalitetnog pribora od velike važnosti za rad i realizaciju najmaštovitih ideja i zahtjevnih kreacija. Ove su četke i češljevi prilagođeni tehnikama šišanja i oblikovanja kose i u potpunoj su sinergiji sa frizerima, a 75 godina postojanja, iskustva i tradicije branda Denman dokaz su i garancija kvalitete!

 

HS - Denman 6

 

HS - Denman 7

 

HS - Denman 5

 

Temelji frizerskog rada oduvijek su bili kreativnost, ali i kvalitetan pribor, što dokazuju riječi vrhunskog majstora struke:

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam