Omiljena frizura mnogih poznatih djevojaka i žena kao i običnih dama, definitivno je valovita kosa koja podsjeća na morske dane. Ove valove u kosi možete napraviti sami kod kuće, a da niste ni blizu moru i plaži. Evo nekoliko koraka kako do savršeno prirodnih kovrči.

Za početak operite kosu, nanesite lagani regenerator. Ako vam je kosa izrazito glatka, nemojte ga nanositi jer će pospješiti opuštanje kovrči. Sušite kosu tako da držite glavu nagnutu prema dolje. Mjenjajte temperaturu fena dok sušite s toplog na hladno.

kosa_tekst


Kada osušite kosu do pola i još uvijek osjećate njenu vlažnost, nanesite slanu vodu sprejom za kosu. U bočicu u koju ste stavili sol i slanu vodu, dodajte malo regeneratora koji se ne ispire i malo marokanskog ulja. Ne špricajte cijelu kosu, nego samo donji dio kose. Podijelite ju u 3,4 dijela, ovisno o gustoći kose i svežite ju u male punđe da se osuši. Nakon nekog vremena otpustite kosu i uživajte u kovrčama.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam