Kako imati savršenu frizuru za proljeće? Odgovor je kreativno ošišana srednja frizura, sa šiškama ili bez, na stranu, ravno ili kovrčavo, nije bitno, dužina mora biti srednja.

U potrebi svježih ideja ljepote, u ovom slučaju, ljepote vaše kose, pametno je pogledati što preporučuju frizeri svojim najnovijim kreacijama. Jedan potpuno novi look i promjena uvijek će dobro doći. Kreativne srednje frizure za proljeće pomoći će vam da se osjećate čudesno i seksi tijekom cijele sezone.

kosafrizura1


Promjena je dobra kao slatka poslastica za svoju dušu. Savjetima frizera saznajte koja boja, oblik i tip frizure odgovara vašem licu kao i vašoj osobnosti. Izuzetno tanka kosa je najbolja za one koji žele istaknuti svoje vitko lice, dok je pozamašna tekstura idealna ako želite ublažiti oštre kutove na vašem licu.

U oblikovanju svoje kose ne zaboravite koristiti samo profesionalne styling formule koje upotpunjuju prirodni sjaj i definiciju. Ipak, lijepo oblikovana frizura je pola izgleda.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam