Iako vam se možda čini kako punđa zahtijeva puno vremena i prakse kako biste ju uredno napravili, puno je jednostavnije nego što to ustvari izgleda. Naime, jedini uvjet za urednu i elegantnu punđu jest malo duža kosa.

Često je dovoljno da kosu samo uvijete u labav "čvor" te da taj čvor pričvrstite s više ukosnica. Iako ova jednostavna punđa nije baš savršena i nije posebno "dizajnirana" ona ipak djeluje vrlo lijepo.

- Prvi korak je da dobro raščešljate kosu, jer je lijepa kosa početak inspiracije za bilo kakvu frizuru. Pri korijenu isprskajte suhu kosu sprejom za volumen, zabacite glavu na dole i sušite je fenom nekoliko minuta. Važno je da je vaša kosa što bujnija jer to uvelike olakšava formiranje punđe.

pundja_tekst- Prođite prstima kroz kosu nekoliko puta i skupite je u konjski rep visoko na tjemenu. Ova frizura djeluje vrlo seksi i zateže kožu lica, zbog čega ćete izgledati mlađe.

- Napravite čvor-punđu tako što ćete uviti konjski rep u krug, provući slobodan kraj kroz gumicu i dobro učvrstiti ukosnicama. Osim što ćete biti vrlo elegantni, s ovakvom frizurom spremni ste za bilo kakvu prigodu i događanje.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam