Na tjednima mode u New Yorku i Londonu vratile su se lude 70- te i po pitanju frizura i šminke. Tako su na revijama modnih marki Louis Vuitton i Topshop modeli imali toliko nakovrčanu kosu da su skoro jedva prošli kroz vrata. 

kovrcava_kosa2

Disko era poznata je po afro frizurama, ako vaša kosa i nema potencijala za takav stil bitno je da izgleda prirodno bez lakova i gelova. Anđa Marić prva je od naših celebova progurala đir sedamdesetih čime je oduševila publiku, a i modne kritičare koji su napokon imali prilike vidjeti modno osvježenje na našoj sceni. Na tjednima mode manekenke su imale vrlo diskretan make- up, upravo zato kako bi im kosa mogla biti u prvom planu.

kovrcava_kosa1

Svi oni koji imaju izrazito ravnu kosu mogu je podignuti tako što će nakovrčati kosu na krajevima što će im povećati volumen. U modi je također valovita kosa napravljena od pletenica što vas vjerojatno podsjeća na djetinjstvo. Uz ovakav stil ne idu jaka sjenila i puderi, ali je dobro istaknuti usne nekim žarkim ružom. Kako nam se stari trendovi neprestano vraćaju i miješaju s današnjim, napravite i vi jedan miks i osjećate se prije izlaska kao prava disko diva.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam