Kako nam ljeto polako dolazi osjećamo se sve opuštenije i raspoloženiji smo. Želimo izgledati prekrasno da pokažemo svima koliko se dobro osjećamo. Kosa je vrlo bitan dio našega izgleda, dati ćemo vam par savjeta što treba s njom raditi i što ne. 

ljetna_friz1
Kate Hudson

Tokom ljeta najbitnije je da vaša kosa izgleda zdravo i njegovano, tako da je vrlo bitno da je zaštite od sunca i nakon dolaska s kupanja, da je nahranite vitaminima kako ne bi brže pucala.

ljetna_friz2
Katherine Heigl

Ako razmišljate o boji kose preporučamo vam da za ljeto odaberete svjetlije nijanse koje će izgledati kao da vam je sunca posvijetlilo kosu. Također na svjetlijoj farbi se kasnije vidi izrasti, a farba će vam preko ljeta trajati kraće upravo zbog sunca i čestog kupanja.

ljetna_friz3

Po pitanju frizura ljeto je idealno doba da uvijek izgledate kao da ste baš došli s plaže,a i to je hit frizura ove sezone. Savjetujemo vam da ili s ručnikom napravite kosu da izgleda valovito, ili s viklerima da joj date par lokni.  

Nikako vam ne preporučamo pretjerano korištenje gela i laka koje ća dati vašoj kosi nezdravi izgled. Ljeto je idealno za prirodni look, koji može biti jako elegantan i seksi.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam