Bilo da ste među onima koji povremeno ili stalno imaju problema s peruti vjerojatno vam je poznato da se uz pravilnu njegu može držati pod kontrolom. Često se preporučuje naizmjenično korištenje šampona protiv peruti, masiranje vlasišta prilikom pranja, izbjegavanje sredstava za oblikovanje kose i velikog neprijatelja - stresa.

Sve su to korisni savjeti koji mogu pomoći da ukrotite perut. Mi vam ovaj put predlažemo da u kuhinji pronađete lijek za sebe. Vinski ocat stavite na glavu i umasirajte u tjeme. Ostavite tako nekoliko minuta da se osuši, a zatim isperite. Tretman treba ponavljati svaki dan, a rezultate možete očekivati već peti dan.

ocat-za-tekst

 

Ako vam se ocat previše osjeti, imamo i "mirisnije" rješenje. Prepolovite glavicu crvenog luka i s njim masirajte tjeme. On je bogat sumporom koji je veoma uspješan u borbi s gljivicama koje uzrokuju perut.

 

luk-za-tekst


Za slučaj da su vam oba prijedloga odbojna, uvijek možete na tjeme nanijeti maslinovo ulje i ostaviti da djeluje 30 minuta.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam