Ne zovite Ruffianove frizure za proljeće 2009 frčkavima: stilist za kosu Neil Moodie inzistira na “frizzy” izgledu, upotpunjujući opuštene hippie vibracije lagano valovitim izgledom uz naglašeno lice.

Usprkos prividno opuštenom stilu frizure i živih kovrča koje ostavljaju zanimljiv i dinamičan dojam, njihovo stvaranje više je nego kompleksno. Na početku Moodie je kosu za tretman pripremio lakom koji čuva od vrućine i održava prirodnu vlažnost vlasišta koji dodatno održava prirodne teksture.

Nakon toga kreće se sa stvaranjem petnaest do dvadeset manih kovrča oko centra frizure, počevši sa nekoliko centimetara od korijena i ostavljajući nekoliko centimetara na krajevima. Kako bi dodao sjaj, volumen i prozračnost Moodie je ovaj proljetni izgled tretirao sa umjerenom količinom pudera za kosu, da bi svaki treći pramen kose speglao.

Iako se ovaj postupak za stvaranje opuštene ljetne i proljetne frizure čini pomalo kompliciran on je može se reći čista imitacija onoga što će većina prepoznati kao "morski look", pa ako niste u prilici glavu uroniti u more, odlučite se za ovakav tretman...

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam