Kako smo i najavili, slijedi nova priča u suradnji s tvrtkom Top Stil, koja na hrvatskom tržištu zastupa brojne svjetski poznate brandove. Pozitivna energija njihovog kreativnog tima ponovno nas je oduševila - naime, tijekom nedavno održanog sajma Beauty & Hair Expo, čiji je partner bila tvrtka Top Stil, posjetitelji su bili u prigodi upoznati rad Guy Tanga, frizerskog čarobnjaka iz Los Angelesa i trenutno jednog od najutjecanijih svjetskih frizera, koji je u Zagrebu bio gost tvrtke Top Stil...

Top Stil Guy Tang 6

YouTube kanal ovog frizerskog umjetnika posvećen je kosi, ljepoti, fitnessu i lifestyleu i broji više od 2 milijuna pretplatnika, baš kao i njegov Instagram. Uvjerili smo se - video objave Guy Tanga su detaljne, stručne i edukativne, ali isto tako i iznimno zabavne.

"Gledajući moj YouTube kanal korisnici imaju prigodu vidjeti na koji način radim, korak po korak - baš kao da i sami sudjeluju i to je zapravo ono najvažnije - uvijek mogu pogledati video materijale, biti informirani i naučiti ono što ih zanima!", rekao nam je Guy.

I baš je zbog toga Guy Tang poseban - jer, za razliku od brojnih frizera, aktivno podržava kolege i želi podijeliti svoje znanje. Važnost društvenih mreža i socijalnih medija za njega je neupitna...

Top Stil Guy Tang 7

Boje za kosu pod nazivom #myidentity predstavljaju spoj životne filozofije Guy Tanga te trendova i proizvoda za kosu: "#mydentity je više od obične kolekcije, to je kolekcija sa srcem i dušom! Živimo u okruženju koje nas može obeshrabriti u odluci da budemo ono što jesmo, često strahujemo od osuda ali i od iskrenosti. Kolekcija koju sam nazvao "Moj identitet" na određen način pruža osjećaj moći te daje snagu da budemo ono što želimo i ostvarimo svoje snove! Na početku sam predstavio boje pod nazivom "Silver smoke", "Rose gold" te "Amber rose" - to je bila osnova, a sada mi se čini kao da su te boje posvuda, svi ih žele upotrebljavati, postale su trend i zbog toga sam iznimno ponosan!", otkriva nam Guy. 

Top Stil Guy Tang 5Guy ističe kako se bojama uvijek treba igrati, te kako je rezultat na kosi zapravo - način izražavanja! Sviđa mi se mogućnost kombiniranja boja, što rezultira različitim nosivim nijansama: "To i jest najvažnija karakteristika ove kolekcije boja - mogućnost kreiranja nosivih tonova. Dakle, kolekcija #mydentity sadrži sve što je potrebno za rad i kreativnost, ali kontinuirano predstavljamo i novitete. Primjerice, postoji sjajan nijanser koji pruža mogućnost izrazitog posvjetljivanja kose, pa tako moja crna kosa može biti platinasta ili čak srebrne nijanse!"

Ovaj američki kolorist, čiju je karijeru obilježio strelovit uspon, svojom životnom filozofijom te pristupom u radu bez sumnje je hit jer frizerskim umjetnicima diljem svijeta osigurava nesputanu kreativnost i osobni izričaj: "Prošao sam brojne situacije i izazove u životu, što me zapravo i dovelo u sadašnju poziciju, da imam mogućnost ne samo podučavati i inspirirati ljude, već im prenijeti snažnu poruku kako doista mogu biti ono što žele!"

Top Stil Guy Tang 2

Guy tvrdi i kako ga zapravo nije briga što rade slavni i koja je boja kose njihov odabir, već ga načešće inspiriraju likovi iz stripova. Zanimljivo je i kako svoje klijente ne prima više od četiri godine, što i ne čudi jer ova frizerska senzacija ne slijedi trendove već ih stvara...a frizeri slijede njega!

Top Stil Guy Tang 1

Guy Tang je jednom u šali rekao kako je u trendu sve ono što on objavi na Instagramu. Vodeći se onom narodnom: „U svakoj šali - pola istine!” rekli bismo kako je navedena šala zapravo puno bliža - istini, što nam je potvrdilo i oduševljenje prisutnih na sajmu Beauty & Hair Expo...a oduševljenje dolaskom u Zagreb nije skrivao ni ovaj kreativac iznimne pozitivne energije!

"Ovdje su svi tako ljubazni, osjećam se dobrodošao...zapravo, možda i ne želim ići kući jer sve je fantastično - doista želim ponovno posjetiti Hrvatsku!"

Iskreno se nadamo da će tako i biti, a za kraj, u suradnji s tvrtkom Top Stil, najavljujemo vam nove priče, zanimljive teme i atraktivne goste sa sajma Beauty & Hair Expo!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam