Kao što smo Vam i obećali u prošloj emisiji, naša priča o sajmu Beauty & Hair Expo se nastavlja. Ovo se međunarodno događanje zapravo temelji na bogatoj dvadesetogodišnjoj tradiciji jednog o najuspješnijih sajmova u organizaciji Zagrebačkog Velesajma - Danima ljepote, a osim novog naziva ovog će proljeća javnosti premijerno biti predstavljeni i novi sadržaji koji će, uz brojne zanimljivosti i prezentacije svjetskih hit proizvoda na tržištu - od dekorativne i preparativne kozmetike, wellnessa i uređenja noktiju, trendova u svijetu frizerstva, pa sve do stručnih predavanja, kvalitetnih radionica i modnih revija - sigurni smo - oduševiti posjetitelje i struku!

Dani ljepote 2019. 15

Najvažnija novost sajma Beauty & Hair Expo ekspanzija je u predstavljanju frizerskog segmenta. Zagrebački Velesajam je u suradnji s partnerom sajma - tvrtkom Top Stil - posjetiteljima pripremio mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara. Uz brojne izložbene prostore poznatih frizerskih brandova, zagrebački će sajam ugostiti i neka od najzvučnijih frizerskih imena - poput Kevin Luchmuna i Guy Tanga, koji pripadaju svjetskom vrhu frizerskih kreativaca.

Dani ljepote 2019. 16

Dani ljepote 2019. 17

Također, na pozornici sajma Beauty & Hair Expo nastupit će i Toni & Guy Akademija, a Efi Davies i Indire Schauwecker prisutnima će predstaviti kolekciju po nazivom "Legacy". Globalno prepoznat kao superbrand, Toni & Guy je stalni sponzor London Fashion Week-a i trenutno je prisutan u 475 salona u 48 država svijeta, a uz više od 50 godina tradicije te 80 show programa i 100000 educiranih frizera tijekom godine, bez sumnje je vodeći kreator trendova svijeta frizerstva!

Dani ljepote 2019. 18

Kao jedan od eksluzivnih noviteta, na sajmu Beauty & Hair Expo će biti predstavljena Tattoo Arena - projekt koji promovira lifestyle tetoviranja i tetoviranje kao umjetnost, a na čak 10 izložbenih prostora praktičnim će se radom predstaviti najbolji hrvatski tattoo artisti i saloni za tetoviranje! Također, tijekom sajma bit će organizirano i WBA Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu - oslikavanju tijela koje posljednjih godina bilježi rast popularnosti diljem svijeta...

Dani ljepote 2019. 19

U današnjoj smo Vam priči o izlagačima i suradnicima sajma Beauty & Hair Expo odlučili predstaviti i Alerion DT grupu koja je već 15 godina prisutna na tržištu Lijepe Naše kao zastupnik svjetski poznatih brandova poput LPG Systems, Guinot, Arkana, Thalion, Cosmedico, Inspira:medi te Body Health, a svojim je poslovnim pristupom stekla povjerenje brojnih centara ljepote. Profesionalni kozmetičari stalni su i dugogodišnji klijenti Alerion DT grupe, stoga i ne čudi činjenica da će se ova renomirana tvrtka ponovno predstaviti na sajmu u Zagrebu...

Dani ljepote 2019. 21

Na zagrebačkom će sajmu i ove godine biti ispričana beauty priča tvrtke Kozmetika Feniks, koja već više od 20 godina predstavlja sinonim za poslovnost i kvalitetne proizvode svjetski priznatih brandova. Upravo i prateći svjetske trendove, kreativni tim tvrtke Kozmetika Feniks kontinuirano razvija program proizvoda u svojoj ponudi. Profesionalnost i stručnost te kvaliteta proizvoda obilježja su poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks, u što će se bez sumnje ponovno uvjeriti i posjetitelji sajma Beauty & Hair Expo...

Dani ljepote 2019. 24

Naše priče o ovogodišnjem zagrebačkom sajmu se nastavljaju jer to je bez sumnje projekt koji na međunarodnoj pozornici dugi niz godina izlagačima uspješno osigurava predstavljanje noviteta, promociju proizvoda te prezentaciju novih tehnika. Istovremeno, posjetitelji su u prigodi upoznati najnovije trendove, sudjelovati u edukativnim radionicama i inspirativnim natjecanjima te osvojiti vrijedne nagrade.

Zaključimo - Beauty & Hair Expo sajam je nove generacije koji pruža novu dimenziju motivaciji, inspiraciji, kreativnosti i edukaciji! Vidimo se od 8. do 10. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam