Način razmišljanja i moždani procesi muškaraca i žena predmet su stoljetnih znanstvenih istraživanja, filozofije, medicine, ali bome i dobra tema na koju se možete nasmijati! Komičari Studija Smijeha u tome su pravi stručnjaci jer se kreiranjem duhovitosti i dobrog raspoloženja ovaj klub bavi već sedam godina, a zadnje dvije godine nalazi se na adresi Hebrangova 10 u Zagrebu. Ovaj tjedan možda je pravo vrijeme da se opustite u njihovu društvu!

Studio smijeha 4

U utorak (18.12.) možete pogledati i poslušati nešto drugačije - zanimljiv nastup mladih umjetnika pod nazivom "Ti današnji mladi i njihova umjetnost". Mlade nade glazbene scene Mateja Šekelja i Asante vocal group pobrinut će se za glazbu, a moći ćete pogledati i izložbu mladih umjetnika. Dođite, Studio Smijeha obećava da vas mladi neće iznevjeriti!

Ako se želite nasmijati ženskim temama tu je za vas u srijedu (19.12.) "Ladies night", popularni show koji privlači podjednako i žene i muškarce. Svatko u njemu nađe nešto za sebe - žene se poistovjećuju, muškarci nešto nauče, a svima im je zajedničko to da se slatko i od srca nasmiju. Da ne bi bilo da se na ženski račun smije šaliti, a muškarce se ne dira, u petak (21.12.) muškarci uzvraćaju udarac u The Man Showu. Bit će tu šala na račun zavođenja, otkrivanja novih vještina poput najlakše metode otvaranja staklenki krastavaca i ostalih zanimljivih, ali prije svega smiješnih situacija.

U četvrtak (20.12.) očekuje vas AntiValentinovski AntiBožićni AntiParty uz bend Turisti, stand up, improvizacije i DJ-a. U svemu tome svoje će prste imati, naravno, komičari Studija Smijeha, ali i Mrle iz Leta 3. Party koji ne smijete propustiti!

Za sve one koji su već htjeli doći na one man show "Prosti faktori" Marka Dejanovića, ali nisu stigli ugrabiti kartu na vrijeme, popularni show je ovog mjeseca na rasporedu u subotu (22.12.). Čekaju vas tone smijeha u showu bez tabua!

Studio smijeha 1

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba u Hebrangovoj 10 (ulaz iz Gajeve).

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam