Na svjetskom izboru World Top model koji se održao u prijestolnici mode - Milanu, Adna Zrno je osvojila titulu World Top Model za 2018. godinu!

World Top Model 2

Sedamnaestogodišnja Adna, inače pobjednica izbora World Top Model BIH, između 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila je modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem, znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju! Pobjedom na ovom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti od 200.000 EUR s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija - MAJOR Model Management iz Milana. Spomenimo kako su među članovima žirija bili predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i SAD-a, priznati talijanski dizajneri te osobe iz modnog svijeta. 

World Top Model 3

Hrvatska predstavnica Marta Malenica odabran je u Top 10 modela, što je također izniman rezultat.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru, mlada Adna, a sigurni smo i naša Marta, otvorile su si vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo kako je ovo tek početak njihove uspješne karijere u svijetu modelinga!

World Top Model 1

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam