Mnogo toga smiješnog pripremio je Studio Smijeha i za ovaj tjedan! U njihovoj se kuhinji, osim najfinijih palačinki iz Priča jedne kuhače (provjerite!), sprema i luda zabava. A kako i ne bi, kad se ovaj zagrebački dom smijeha i pozitivnih vibracija već sedam godina bavi građenjem i održavanjem kvalitetne stand up scene! U zadnja dva tjedna predstave su se rasprodale do zadnjeg mjesta, pa je bolje ulaznice nabaviti na vrijeme.

Ako pratite program Studija Smijeha, vidjet ćete da je ponedjeljak rezerviran za I hate Mondays open mic night pa ni ovaj (12.11.) neće biti iznimka. Pravilo je pravilo, a ono u Studiju Smijeha kaže da se ponedjeljkom traže nove zvijezde koje će zasjati na komičarskom nebu. Dođite s prijateljima i zajedno podržite sve one koji će po prvi puta nastupiti na pozornici i nasmijati publiku! Utorak (13.11.) je pak dan za sve one kojima je prva asocijacija na riječ "prijatelji" popularna serija Friends. U Studiju Smijeha će se onda održavati Friends Pub Quiz s07 i to na engleskom jeziku. Ovaj je kviz prilično popularan, nabavite si ulaznicu na vrijeme!

Studio smijeha 3

U srijedu (14.11.) možete se nasmijati do suza uz Novi tekst. Kućni komičari svakog mjeseca spremaju nove fore pa nemojte propustiti pogledati što su spremili u studenom! U četvrtak (15.11.) je na rasporedu After work EX YU stand up večer, i to u dva termina - u 20:30 je predstava već rasprodana, ali još je preostalo nešto mjesta za izvedbu u 18:00. Show je popularan, svratite nakon posla u Studio Smijeha i uvjerite se zašto!

Ovaj tjedan Goran Vinčić i Tihomir Psihomir Paravina imat će svoja dva one man showa. Goran Vinčić nasmijat će vas kao Dežurni krivac u petak (16.11.). Iako je ovo njegov prvi one man show, Vinča je pravi profesionalac i ima mnogo obožavatelja među ljubitelja stand up komedije. Jedinstvenog Tihomira Psihomira Paravinu možete pogledati u subotu (17. 11.) na Noći kazališta kada će vam pokazati da zaista ima Nos za štos. Kad krene objašnjavati svoje fore publika obično briše suze od smijeha!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam