Prohladno jesensko poslijepodne u Tjednu filantoprije na zagrebački je Cvjetni trg privuklo poznate humanitarce koji su s građanima podijelili vlastita iskustva i osobnim primjerom poručili kako svakodnevno pomagati i biti u suglasju s onima kojima je naša pomoć potrebna. Program događaja koji je organizirala Zaklada "Hrvatska za djecu" djelovao je poput edukacije koju je na Cvjetnom trgu vodila Ljiljana Vinković.

Dan dobrote 8

Ona je svom privremenom "dnevnom boravku" ugostila državnu tajnicu u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Margaretu Mađerić, pročelnicu gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romanu Galić, poznatog filantropa Nenada Bakića, humanitarku Vesnu Boinović-Grubić, kao i poznate korporativne donatore, ali i predstavnike Udruge OUSI "Prijatelj" iz Metkovića, FRA Mladen Hrkač, Ljubav na djelu iz Zagreba te brojne korisnike pomoći Zaklade.

"Tjedan filantropije prilika je da se podsjetimo da smo upravo mi ti koji možemo mijenjati svijet na bolje. Pokažimo vlastitim djelovanjem kako smo savjesni građani s osjećajem za empatiju. Upravo ove vrijednosti Zaklada "Hrvatska za djecu" svakodnevno implementira u svom radu. Drago nam da ovakvim događajima možemo utjecati na ponašanje naših sugrađana sa željom da svi članovi našeg društva budu zadovoljniji!" - izjavila je Renata Gubić, upraviteljica Zaklade.

Dan dobrote 5

Tjedan filantropije održava se u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Hrvatskog foruma zaklada ZaDobro. BIT i Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj. Cilj manifestacije je promicanje filantropije te osvješćivanje javnosti o važnosti pomaganja potrebitima te djelovanja za javno dobro. Događaj su podržali i hrvatska manekenka s londonskom adresom Helena Šopar, voditeljica Andrea Adrassy, operna diva Antonella Malis, TV voditeljica Hana Tabaković i mnogi drugi.

Dan dobrote 7

Zaklada "Hrvatska za djecu" ove jeseni organizira i Donatorski koncert Nine Badrić u Lisinskom u četvrtak, 25. listopada u 20 sati. Prihod od ulaznica namijenjen je sportašima iz Specijalne olimpijade, a one se mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

Dan dobrote 6

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam