Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren sajami Dani ljepote i fitnessa. "Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Sajam je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.
"Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan i vodeći su događaj ovog profila u regiji. Mjesto su osobnog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetitelji na jednom mjestu mogu vidjeti raskoš koju ova dinamična industrija i struka ima za ponuditi.", rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.
Na sajmu izlaže 315 izlagača iz 25 zemalja na 12800 četvornih metara izložbenog prostora, što je rast od 13%.
Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge, a za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz "industrije ljepote".
Frizersko i make up natjecanje učenika srednjih strukovnih škola, make up natjecanje za profesionalce, međunarodna izložba radova natjecatelja u Nail artu, natjecanje u microbladingu i japanskom iscrtavanju obrva, modne revije...samo su dio bogatog programa.
Dani ljepote i fitnessa traju do nedjelje, 11. ožujka, radno vrijeme je od 10:00 do 19:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30 Kuna, te za učenike, studente i umirovljenike 20 Kuna.

Dani ljepote 2018. 6

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam