Ovoga je tjedna u Milanu održano 34. svjetsko finale Elite Model Look-a na kojem su sudjelovali predstavnici 36 zemalja, a Hrvatsku su uspješno predstavili Petra Ugljarević iz Osijeka te Andrija Arbanasić iz Zagreba.

Elite Model Look 1
U zavidnoj konkurenciji 63 novih lica (34 djevojke i 24 mladića) iz cijelog svijeta, Elite-ovi agenti i stručni žiri sastavljen od modnih stručnjaka kao što su Anne Catherine Lacroix, Natasa Vojnović, Mark Vanderloo, Tony Ward, Giampaolo Sgura te Lorenzo Serafini, predvođen Vickom Mihaci - predsjednikom Elite management, uvrstio je Petru u deset najboljih (Top 10) novih ženskih lica.
Petri je to osiguralo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora sa renomiranom svjetskom modnom agencijom Elite model management vrijednog minimalno 50000 Eura!

Elite Model Look 4
Svestrana Petra Ugljarević, članica modne agencije Relatum Model Management, vrsna je pijanistica te odlična učenica glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku, koju pohađa uz redovnu II Gimnaziju u Osijeku. Višemjesečnim napornim pripremama dokazala je da, uz ljepotu i talente, trud i odricanje donose izvrsne rezultate, pa ne sumnjamo kako će predivna Petra svojim budućim modnim uspjesima još jednom pokazati da su Hrvatice među najljepšim ženama svijeta.

Elite Model Look 5

Laskavu titulu pobjednika Elite Modela Look-a ove godine ponijeli su Valeria Chenskaya iz Rusije i Antonio Freitas iz Brazila, koji će dobiti ugovore vrijedne 150.000 Eura (Valeria), odnosno 50.000 Eura (Antonio).

Elite Model Look 2
U predivnoj atmosferi, uz velikane svjetske modne scene, 1500 uzvanika i gostiju zabavljali su i glazbeni umjetnici Ofenbach i AaRON.

Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

Elite Model Look 3

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam