Autobiografska ispovijest "Šest milimetara" spisateljice Josipe Pavičić Berardini posljednjih je tjedana predstavljena Istri. Potresna priča o životu s rakom dojke dirnula je srca stotina građana u Umagu, Rovinju, Pazinu, Labinu i Poreču, a posljednja istarska promocija održana u Puli bila je jedinstvena i posebno emotivna. Uz dijaloge s posjetiteljima, brojne savjete i zajedničko druženje, Josipa Pavičić Berardini predstavila je zbirku posljednjih portreta Ivane Popović koje je talentirana kiparica izradila samo nekoliko dana prije nego što je izgubila borbu s rakom dojke.

Josipa Pavicic 4

"Pula je za mene posebna upravo stoga jer smo u galeriji Makina predstavili izložbu posljednjih portreta kiparice Ivane Popović, moje drage prijateljice. U prosincu 2016. godine, na bolničkom krevetu nastali su portreti Josipa kuharica, Josipa iz Škabrnje, Josipa vatra i Josipa iz šume. Ivana nas je napustila 30. prosinca 2016., no zauvijek će ostati u našim srcima" - izjavila je Josipa Pavičić Berardini i dodala: "Pozivam vas da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju i da se volite. Čuvajte svoj život jer život nam je dan kao jedino čudo i vrijedimo samo dok nam srce kuca."

Josipa Pavicic 2
Ispovijest "Šest milimetara" koja govori o tome kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu i aktivnosti tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život do sada je predstavljena u 30-ak gradova diljem Hrvatske. Razmišljanja Josipe Pavičić Berardini poslušalo je više od tisuću ljudi, a knjiga je prodana u više od dvije tisuće primjeraka.

Josipa Pavicic 3

"Emotivna ispovijest o boli i pobjedi je knjiga o životu i duhovnom sazrijevanju kroz koju je opisano šest razina koje bi u sebi trebao njegovati baš svatko, bez obzira bio zdrav ili bolestan. Tih šest komponenti ustvari su put ka zdravlju i unutarnjem miru. Knjiga budi vrišteće emocije i daje odgovore na neka od skrivenih pitanja koja čuče u svima nama." - zaključila je čitateljica Danijela.

Knjiga "Šest Milimetara" može se kupiti putem e.mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam