Ansambl LADO prije nekoliko dana vratio se s uzbudljive prekooceanskog gostovanja po Kanadi gdje je u gradovima Windsor, Mississauga te Montreal predstavio najljepše od hrvatske glazbene i plesne tradicije. Neprekidan pljesak i ovacije kanadske ali i hrvatske publike najljepši su poklon umjetnicima koji se s oduševljenjem prisjećaju proteklih nezaboravnih kanadskih dana.

LADO 1

Uz svakodnevne probe i nastupe, umjetnici Ansambla iskoristili su svaki slobodan trenutak za druženje i upoznavanje Kanade te otkrili sve čari zajedničkog putovanja kada se ugase svjetla pozornice. Prošetali su Windsorom do rijeke Detroit, do granice s SAD-om, te kratko mahnuli susjedima. U gradu Mississauga impresionirala su ih dva popularna, 175 metara visoka nebodera poznata kao "noge" Marilyn Monroe te divna i energična publika koja je Ansambl pljeskom pratila kroz cijeli koncert. Najviše vremena proveli su u Montrealu te uživali u francuskom šarmu. Oduševila ih je bazilika Notre-Dame, zanimljiva arhitektura, a nisu propustili ni provozati se velikim montrealskim kotačem Le Grande Roue de Montreal.

LADO KANADA3

Nezaboravne trenutke ovjekovječili su fotografijama koje ostavljaju neizbrisiv trag na još jednu uzbudljivu zajedničku pustolovinu. Nakon gostovanja u Kanadi LADO najavljuje nove koncerte u Hrvatskoj.

LADO 11

U nedjelju, 26. studenoga, LADO će održati rođendanski koncert u KD Vatrolav Lisinski pod nazivom Antologija I, a samo nekoliko dana kasnije, 01. prosinca u splitskoj Spaladium Areni očekuje nas pravi kulturni spektakl. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicicije održat će koncert pod sloganom "Čuvajmo naše blago", a publika će uživati u ovogodišnjem cjelovečernjem programu "Ispod duba stoljetnoga".

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam