U mjesecu bogatom modno - kozmetičkim događanjima Opatija će 10. i 11. listopada biti središte okupljanja svih onih koji su u Spa i wellness programima i tom području industrije ljepote pronašli svoje zanimanje i interese. Naime, tada će se u kvarnerskoj ljepotici i Kristalnoj dvorani hotela Kvarner održati 3. međunarodni spa i wellness sajam Wellness News na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta kozmetike imati priliku predstaviti svoje novitete.
Brojna predavanja i izlagači na jednom će mjestu predstaviti sve segmente spa i wellness ponude u Hrvatskoj. Osim izložbenog dijela sajma, veliku pozornost posjetitelja privući će i stručne seminarske prezentacije koje će se održavati u Crvenoj dvorani hotela Kvarner.


Predavanja na seminaru:
• Projektiranje i uređenje wellness/spa centara
• Oprema i uređaji za wellness/spa centre
- saune, bazeni, masažne kade, oprema...
- fitness oprema, sportske vježbe i prehrana
- solariji, proizvodi i oprema za sunčanje
- aparati za tretmane lica i tijela
- ležajevi, masažni stolovi, oprema...
• Tretmani i ponuda wellness/spa centara
- tretmani lica
- tretmani tijela
• Medicinska rehabilitacija i očuvanje zdravlja
• Stručna izobrazba i usavršavanje
• Časopisi i stručne publikacije
• Oprema i uređaji za kućnu/osobnu upotrebu
• Prezentacija wellness/spa centara u Hrvatskoj
Ulaz na sajam i seminar je slobodan.

Bilo koji oblik zanimanja vezan uz organizaciju slobodnog vremena, očuvanja i održavanja zdravlja danas je postao nezamisliv bez elemenata Spa i wellness ponude. Stoga i ne čudi što je sajam Wellness News postao važno mjesto susreta i događaj kojeg ne propuštaju eminentni stučnjaci svijeta zdravlja i ljepote.

Prezentacije i promocije novih proizvoda i programa iz svijeta wellnessa u Opatiji će budnim okom pratiti i ekipa web TV & magazina www.svijet-ljepote.hr, te vas iscrpno obavijestiti o svemu što nam je ove godine pripremio 3. međunarodni sajam "Wellness News".
www.wellness-news.biz

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam