U zagrljaju nedirnute prirode, tišine šumskog ugođaja i svježeg povjetarca smjestila se Rogaška Slatina - oaza zdravlja poznata po izvorima mineralne vode koju su otkrili još Stari Rimljani. Legenda govori da je krilati konj Pegaz u prelijepoj okolici Rogaške Slatine kopitom udario u tlo i tako otvorio put izvoru ljekovite vode. Stoga i ne čudi što ovo mjesto već više od 400 godina njeguje tradiciju jednog od najpoznatijih lječilišta u Europi. Mnogobrojni hoteli u ovom slovenskom gradiću s filozofijom zdravog življenja i stalnim proširenjem ponude pretvaraju Rogašku Slatinu u pravu wellness oazu.

Svojim novim programima konceptu wellnessa sve se više približava i kozmetička kuća koja je stvorena upravo u okruženju prirodnih ljepota ovoga kraja - Kozmetika Afrodita. Ova renomirana tvrtka u Rogaškoj Slatini ima dva kozmetička salona, jedan u hotelu "Sava" i drugi u hotelu "Donat", u kojima se upotrebljavaju preparati i primjenjuju tehnike matične kuće.

Kozmetika Afrodita godišnje na tržište plasira približno 20 novih proizvoda, a ovogodišnji noviteti proizašli su iz najomiljenijih jesenskih plodova - grožđa i vina, i dobili naziv vinoterapija.

Kako bi kozmetičarima iz Slovenije i Hrvatske predstavila novu liniju proizvoda Kozmetika Afrodita organizirala je seminar i pripremila bogat program prezentacija novih tretmana.

Preparati iz linije Vinoterapija pripadaju programu »salon exclusive natural«, u kojeg su uključena i tri nova prirodna ulja za masažu - Grožđe, Kokos i Limunska trava. Riječ je o programu koji je isključivo namijenjen profesionalnoj uporabi u kozmetičkim salonima te ima značajke prirodnih proizvoda jer ne sadrže parafinska ulja, vazelin ni silikon i nisu konzervirani umjetnim konzervansima - parabenima. Prirodni sastojci u proizvodima Vinoterapija djeluju u harmoniji s kožom, pokreću njene procese da sama proizvodi ono što joj je potrebno kako bi se umanjili preuranjeni znakovi starenja.

S obzirom na karakteristike proizvoda, možemo reći da je Vinoterapija sinonim za wellness ugođaj i prirodnu njegu lica i tijela, a svi novi proizvodi - Grape vitamin koncentrat, Maska šampanjac, Vinska masažna krema, kupka i peeling, mogu se koristiti i kombinirati s već postojećim tretmanima Kozmetike Afrodita.

Prema dojmovima kozmetičara koji su imali priliku upoznati Vinoterapiju možemo zaključiti da su u laboratorijima Kozmetika Afrodita još jednom stvoreni eliksiri zdravlja i ljepote. Edukacijski seminari i prezentacije noviteta donose brojna nova saznanja koja kozmetičarima olakšavaju njihov profesionalni rad, ali i podižu kvalitetu usluge. Zanimanje kozmetičara sve je zahtjevnije i gotovo svakodnevno iziskuje dodatnu edukaciju i učenje, stoga su ovakva druženja od neprocjenjive važnosti.

Priču o seminaru u Rogaškoj Slatini pogledajteVIDEO prilogu u rubrici "Web TV: arhiva"!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam