Opatija će i ove godine početkom proljeća postati centar hrvatske kozmetike. Naime, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 28. i 29. ožujka održat će se 16. Međunarodni sajam kozmetike pod nazivom "Cosmetic News 2009".

Veliki broj izlagača i stručnih posjetitelja predstavit će raznovrsne novitete i opremu neophodnu u svijetu kozmetike kao što su preparativna i dekorativna kozmetika, aparatura i oprema za kozmetičke salone, proizvodi i aparatura za pedikuru, solariji i proizvodi za sunčanje, oprema za fitness i masažu, radna odjeća i pribor itd.

Važan dio sajma, već tradicionalno su i seminari koji će se održati u hotelu Imperijal, a pokrivat će razne teme iz područja dermatologije, make up-a, pedikure i manikure, masaža, estetske kirurgije, marketinga i psihologije.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka ovog vikenda posvećenog ljepoti zasigurno će biti natjecanje u make up-u koje će se odvijati u dvije kategorije: kozmetičari visažisti i učenici kozmetičke škole. Tema ovogodišnjeg natjecanja je "Povratak Brigitte Bardot".

Stoga, ukoliko ne možete odoljeti čarima svijeta kozmetike i uljepšavanja, a željni ste novih znanja i iskustava posjetite 16. Međunarodni sajam kozmetike - Cosmetic News, jer prekrasna Opatija u spoju sa sajmom ovakvog tipa, zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
www.cosmetic-news.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam