" ... O vjenčanjima mislim sve najbolje. I najgore. Rijetko koji događaj može u isto vrijeme izazvati toliko sreće i veselja, i stresa i nervoze. Trebao bi biti romantičan i zasigurno bi bio da nije svih tih "logističkih" pitanja tipa kada, gdje, koliko i s koliko. Nadam se da će ovaj Priručnik pomoći da organizacija nečijeg vjenčanja prođe ugodno, te da će se mladenci, listajući ga za pet, deset ili petnaest godina,sa smiješkom prisjetiti svih lijepih trenutak vezanih uz taj dan. Važno je poduzeti sve kako bi – kad dođe taj dan – bili savršeno pribrani, zadovoljni i opušteni!" – izjava je kojom je Saša Šekoranja sinoć u Zagrebu predstavio svoj najnoviji kreativni uradak - prvo izdanje Priručnika za vjenčanja.

Stara gradska vijećnica na zagrebačkom Gornjem gradu – mjesto gdje su mnogi mladenci izrekli svoje "da", za ovu priliku prigodno ukrašena bogatim cvjetnim dekoracijama uz djevojke odjevene u svečane vjenčanice sinoć je bila premala kako bi ugostila brojne novinare, urednike, predstavnike medija, Sašine prijatelje i klijente koji su željeli biti dio svečanog predstavljanja ove čarolije. 


Naime, u suradnji Saše Šekoranje i studija PRiredba odnosno Sašine višegodišnje suradnice Ane Petričić Gojanović nastao je Priručnik za vjenčanja – svojevrsna organizacijska "biblija" namijenjena svim budućim mladenkama, nezamjenjiv i vjeran prijatelj pri obilasku dobavljača, planiranju i praćenju tako velikog i važnog projekta.

Uz pomoć izvršne urednice - mlade novinarke Jasmine Rodić i tima profesionalnih suradnika (Petar Trbović i Barbara Bourek– moda, Simona Antonović – šminka, Milena Maršić – kosa, Haris Salčinović – slastice, Ana Petričić Gojanović – produkcija) na 160 stranica i uz 120 atraktivnih fotografija u boji - većinom Sašinih autorskih fotografija, autor i urednički tim ponudili su niz korisnih i vrijednih savjeta svakoj budućoj mladenki.

Tekstovi, fotografije, prijedlozi i savjeti obrađeni su u poglavljima: Pripreme za ceremoniju, Odabir odjeće za vjenčanje i uljepšavanje, Cvijeće, Glazba, Fotografija, Kamera, Rasvjeta … No, kako navode autori "Ova knjiga nije puki priručnik!".

Upravo zahvaljujući obliku registra, knjiga je prilagodljiva osobnim potrebama svakog para: stranice se mogu premještati, a na brojnim mjestima ostavljen je prostor za arhiviranje materijala s vjenčanja poput pozivnice, zahvalnice, vizitki, uzoraka materijala za vjenčanu haljinu te fotografija.

Autori su se pobrinuli i da Priručnik lijepo izgleda kako bi ujedno poslužio i kao intimni spomenar svake mladenke i para, a može biti i idealan poklon za svaku mladenku.

Prvo javno predstavljanje Priručnika održat će se na predstojećem Sajmu vjenčanja od 4. do 6 veljače u Boćarskom domu u Zagrebu, a mladenke će svoj primjerak priručnika mogu nabaviti i na Sašinoj Internet stranici.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam