Organizator brojnih uspješnih sajmova, Zagrebački Velesajam, mjesto je na kojem se već tradicionalno održava i međunarodni sajam kozmetike i uljepšavanja - Dani ljepote.

Bogata tradicija ovog međunarodnog sajma garancija je da od 7. pa do 9. ožujka posjetitelje očekuju mnogobrojne zanimljivosti i prezentacije svjetskih hit proizvoda - od dekorativne i preparativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, uređenja noktiju, frizerskih trendova i modnih dodataka, pa sve do stručnih predavanja, kvalitetnih radionica i strukovnih natjecanja.

 

Dani ljepote 2014 - 4

 

Dani ljepote 2014 - 6

 

Dani ljepote 2014 - 3

 

Osim brojnih natjecanja, posjetitelji će na centralnoj pozornici biti u prigodi pogledati i zanimljiva predavanja, a na izlagačkim prostorima poslušati besplatne savjete o njezi kože, zdravoj prehrani i šminkanju, te upoznati nove preparate i tretmane.

 

Dani ljepote 2014 - 8

 

Uz brojne popuste i promotivne akcije, te bogat nagradni fond za posjetitelje, nema sumnje kako je razloga za dolazak na sajam Dani ljepote bezbroj!

Svakako posjetite Dane ljepote...ovo je sajam koji će vam izmamiti osmijeh jer ljepota je nepresušna tema koja nas svakodnevno zaokuplja!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam