Organizator brojnih uspješnih sajmova, Zagrebački Velesajam, mjesto je na kojem se već tradicionalno održava i međunarodni sajam kozmetike i uljepšavanja - Dani ljepote. I ove će se godine, tijekom 18. izdanja sajma, od 11. do 13. ožujka posjetiteljima predstaviti izlagači s područja kozmetike, frizerstva, uređenja noktiju, wellnessa, fitnessa, te zdravog načina života i modnih dodataka.  

 

2 DLJ

 

Uz međunarodne seminare i natjecanja u make up-u i nail art-u, različite radionice, te Skin centar i Zelenu zonu, izlagači će svakodnevno prezentirati brojne novitete, a integracijom dva sadržaja - ljepote i fitnessa, otvorena su regionalna vrata suradnje na području zdravlja, tjelovježbe i estetike.

 

Želite li učiniti nešto za sebe, doznati besplatne kozmetičke i fitness savjete, te iskoristiti akcijske sajamske cijene proizvoda - posjetite sajam Dani ljepote i fitnessa! 

 

3 DLJ

 

Kako bi Vam olakšali odluku da posjetite sajam, odlučili smo vas darovati - naime, troje najsretnijih gledatelja emisije "Lifestyle TV!" i čitatelja našeg portala razveselit ćemo sa po dvije ulaznice za ovaj prestižni događaj!

 

 

Dovoljno je odgovoriti na nagradno pitanje koje nije teško, a glasi:

 

 "Kada će se održati međunarodni sajam Dani ljepote i fitnessa?"

 

 Vaše odgovore pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ime sretnog dobitnika objavit ćemo 01.03.!

 

Sretno! 

 

 

Više u našoj video reportaži:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam