Kada govorimo o poljoprivrednom sektoru, zagrebački sajam CroAgro posjetiteljima je bez sumnje predstavio najmodernije tehnologije i najoptimalnija rješenja na tržištu. Sve navedeno potvrdila je svojom prezentacijom i tvrtka SIP na čijem je izložbenom prostoru bilo iznimno dinamično...

CroAgro 2022. SIP 1

SIP je slovenski proizvođač poljoprivredne mehanizacije s tradicijom poslovanja više od 65 godina, osnovan s idejom da tržištu predstavi poljoprivrednu mehanizaciju jedinstvene robusne konstrukcije i inovativnih rješenja. Ovdje naglašavaju kako u procesu proizvodnje upotrebljavaju najkvalitetnije sastavne dijelove eminentnih svjetskih proizvođača, s ciljem da najopterećeniji segmenti strojeva savršeno funkcioniraju.

CroAgro 2022. SIP 2

Poljoprivrednu mehanizaciju u ponudi tvrtke SIP odlikuju visoka kvaliteta, izvrsna tehnička i tehnološka rješenja te učinkovitost i pouzdanost. Najsuvremeniji program za sakupljanje trave predstavlja profesionalne tehnologije za tri poljoprivredna segmenta:

- linija ALP - za planinska poljoprivredna gospodarstva i gospodarstva na prijelaznim područjima i ravničarskim predjelima, gdje su potrebni jednostavni, okretni i laki strojevi osmišljeni za siguran i učinkovit rad na strmim terenima ali i ravnim površinama.

CroAgro 2022. SIP 3

- linija ROBUST - za srednje velika poljoprivredna gospodarstva i kooperante kojima su za obradu velikih površina potrebni izdržljivi i učinkoviti strojevi.

CroAgro 2022. SIP 4

- linija HD - namijenjena većim poljoprivrednim gospodarstvima gdje je za najbolje prinose ključna najviša razina pouzdanosti i učinkovitosti.

CroAgro 2022. SIP 5

Tvrtka SIP tržištu predstavlja i inovativne pick-up sakupljače pod nazivom AIR, čija jednostavna i učinkovita prilagodba omogućava rad na različitim vrstama terena.

CroAgro 2022. SIP 6

Naglasimo kako SIP prodajna mreža djeluje u više od 35država, te kako je, uz distributera u Jastrebarskom, još osam zastupnika zaduženo za cijelu regiju. Također, vrlo je važno što poljoprivredna mehanizacija s logotipom SIP ima trogodišnje jamstvo, a stručno osoblje za prodaju te ovlašteni servis korisnicima osiguravaju potpunu podršku prema najvišim standardima - od edukacije prilikom preuzimanja pa sve do servisa i adaptacija strojeva za najrazličitije funkcionalnosti.

Uz kvalitetu proizvodnje i široku lepezu prodajnog programa te uslugu na najvišoj mogućoj razini tvrtka SIP predstavlja pouzdanog i profesionalnog partnera. Ne čudi stoga da je izložbeni prostor prepoznatljivog logotipa na sajmu CroAgro bio iznimno posjećen...

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam