Bilo da se radi o voću ili povrću, sasvim je sigurno kako svaki poljoprivredni proizvod treba određeni oblik obrade ili sortiranja. Od žetve pa sve do čišćenja i skladištenja, vrlo je važno imati najoptimalnija rješenja kako bi prinos i kvaliteta bili na najvišoj mogućoj razini. Na ovogodišnjem sajmu CroAgro posjetitelje je zainteresirao izložbeni prostor tvrtke Frigopak iz Celja i predstavljanje uspješnih rješenja za rezanje, guljenje, pranje, sušenje, vaganje, sortiranje i pakiranje svježeg voća i povrća kao što su citrusi, jabuke, koštunjavo voće, krumpir, mrkva, luk, rajčica, paprika, krastavci i salata.

CroAgro 2022. Frigopak 1

 Više od dva desetljeća uspješnog poslovanja tvrtke Frigopak i suradnja s brojnim svjetski poznatim proizvođačima kao što su Greefa, Newtec, Kronen i JASA osiguravaju potpunost ponude za cjelokupan proizvodni proces, od predobrade pa sve do pakiranja. Naglasimo i kako stručni tim tvrtke Frigopak klijentima osigurava prilagodbu projekta njihovim željama i potrebama, kao i kompletnu realizaciju - od planiranja pa sve do završne faze, kada se projekt implementira i započinje radni proces.

CroAgro 2022. Frigopak 2

Nema sumnje kako automatske linije za rezanje, guljenje, čišćenje, pranje, sušenje, poliranje, vaganje te mehaničko kalibriranje i optičko sortiranje voća i povrća, kao i spremnici sortirane robe te transportne trake predstavljaju najmodernija tehnološka rješenja za optimalizaciju proizvodnje, što u konačnici podiže razinu učinkovitosti i doprinosi ekonomskoj isplativosti.

CroAgro 2022. Frigopak 3

CroAgro 2022. Frigopak 6

Tvrtka Frigopak tržištu predstavlja potpuna rješenja, a dugodišnje iskustvo, uvijek dostupni servisni centri te podrška na najvišoj razini kao i brojni zadovoljni klijenti, dokazi su ispravnog poslovnog pristupa. Uostalom, više od 100 uspješnih instalacija tijekom 20 godina te prisustvo na tržištima Nizozemske, Češke, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, kao i državama Bliskog Istoka podaci su i činjenice koje govore više od tisuću riječi, zar ne? I baš zbog tih respektabilnih činjenica ne čudi velik interes posjetitelja i iznimno uspješna prezentacija tvrtke Frigopak na ovogodišnjem zagrebačkom sajmu CroAgro...

Više pogledajte  u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam