Brzom reakcijom na tržišna zbivanja uslijed COVID-19 pandemije, Zagrebački Velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju. Po prvi put u Hrvatskoj predstavlja hibridni model održavanja sajmova koji povezuje tematske sadržaje u izložbenoj i online priči o ljepoti i zdravlju. Ovakav hibridni model usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu. Digitalnom ekstenzijom sajma, dodatnim umrežavanjem i edukacijom, stvorena je dodana vrijednost interpersonalnog iskustva.

Beauty Dentex online 1920x1080px 01

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition inovativni je događaj koji se prezentira u razdoblju od 21. do 27. rujna preko Entrio platforme uz prethodno kupljenu kotizaciju. Sadržaj koji se emitira organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha te je namijenjen širokoj i stručnoj publici. Riječ je o edukativnim predavanjima s 34 vrhunska stručnjaka koji će tijekom 15 sati programa pružiti znanje i alate gledateljima iz različitih područja. Uz 10 predavanja, održat će se i 6 panela iz područja motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta:


• Kako zadržati mentalnu stabilnost u stresnim vremenima
• Aktivirajmo zdravlje zdravim navikama
• Balansirana prehrana i tjelovježba za više energije
• Kako poslovati u nepredvidivim okolnostima
• Izazovi kao prilike u poduzetništvu
• Ljepotom do samopouzdanja


Izložbeni dio sajmova u paviljonima sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju COVID-19. Zagrebački Velesajam u suradnji s dugogodišnjim partnerom - Učilištem Profokus - u subotu 26. rujna organizirao je novi projekt pod nazivom BOOTCAMP. Riječ je o jedinstvenom natjecanju na kojem će sudionici prolaziti različite kreativne izazove na kraju kojih će sretni pobjednik/ica osvojiti besplatnu školarinu Učilišta Profkus za program po izboru. Tradicionalno make up natjecanje održat će se za sve učenike srednjih škola i make up početnike. Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na TV seriji "Euphoria" koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent. Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi. Posjetitelje na sajmu očekuje prezentacija različitih masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu kao i mogućnost njegovanja i oblikovanja noktiju, maloprodaja frizerskog asortimana, modna revija u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske na kojoj će modeli nositi svjetske brendove Sherri Hill, Alyce Paris i Primavera.

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 4 8

Poznati kolorist Sead Nunić u nedjelju 27. rujna od 13 do 15 sati na pozornici paviljona 8A održat će look & learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage. Nakon završene Revlon akademije u Parizu, Sead Nunić počinje se profesionalno baviti edukacijom za koloriranje. Radio je za akademije kao što su L'oreal (Kerastase), Revlon te Paul Mitchell. 

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 4 1
Na izložbenim prostorima tvrtki ART PE, LUX NATUR i Z 505 moći ćete saznati sve o novitetima i tretmanima oblikovanja tijela. Svi ljubitelji brendova Art Deco i Phyris moći će dobiti brojne praktične savjete vizažistica kao i izabrati proizvode po sajamskom popustu od 30%, dok će tvrtka TOP STIL predstaviti ekskluzivne svjetske brandove, kao i kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene i savjete educiranog osoblja.

Beauty Hair Expo 2020. TV reportaza 4 9

Fokus ovogodišnjeg DENTEX-a usmjeren je na kongres "Estetika u dentalnoj medici" koji je namijenjen doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima, asistentima i studentima. Prilika je to za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije. Kongres će se održati tijekom dva dana, 25. i 26. rujna, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, a ulaz je moguć uz plaćenu kotizaciju.

 

Pred nama je vrijeme da kroz edukaciju, kreativnost i praksu odgovorimo na izazove i unatoč okolnostima očuvamo zdravlje i ljepotu. Sajamska i event industrija jedna je od najpogođenijih djelatnosti pandemijom COVID-19, no i u takvim uvjetima Zagrebački Velesajam učinio je iskorak te po prvi put primijenio hibridni model organizacije sajmova.

RADNO VRIJEME:

subota 10 do 19 sati
nedjelja 10 do 18 sati
ULAZ JE BESPLATAN


Organizator je osigurao sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, uz napomenu - obavezno je nošenje zaštitnih maski u prostoru Zagrebačkog Velesajma!

 

PROGRAM:

subota, 26.09.

12:00-16:30 - Modna revija/Organizatori: Direkcija Kraljica Hrvatske i Zagrebački Velesajam
16:30-17:30 - Predavanje: Maderoterapija - Terapeutska metoda drvenim elementima
Gost edukator: Ivan Mitrović, viši fizioterapeut predstavlja tehniku Maderoterapije kroz terapeutsku i antistres primjenu/ Organizator: Z 505 d.o.o.

 

nedjelja, 27.09.

11:00-12:00 - Prezentacija: "Nove tehnike u koloristici" Silky technobasic/ Organizator: Studio Marcela i Silky technobasic
12:00-13:00 - Predavanje: Maderoterapija - Terapeutska metoda drvenim elementima
Gost edukator: Ivan Mitrović, viši fizioterapeut predstavlja tehniku Maderoterapije kroz terapeutsku i antistres primjenu/ Organizator: Z 505 d.o.o.

13:00-15:00 - Look & Learn seminar: 50 nijansi plave + 3 tehnike Balayage - SEAD NUNIĆ, kolorist / Organizator: TOP STIL
15:00-17:00 - Modna revija/Organizatori: Direkcija Kraljica Hrvatske i Zagrebački Velesajam

 

Dvorana za edukacije:

subota, 26.09.

12:00-13:00 - Prezentacija Inarie masaže, Edukatorica Renata Peterle/ Organizator: ART-PE d.o.o.
13:00-17:00 - Edukativna radionica: Nugenesis dipp.sistem, Edukatori: Maksimiljana Hofbauer i suradnici/ Organizator: Nugenesisnails

 

nedjlja, 27.09.
10:00-14:00 - Edukativna radionica: "Deeping powder tehnika" - nova hit manikura; Master edukatori: Snježana Ivetac i Fabijana Lovreković
Organizator: BEAUTY CORNER IVETAC j.d.o.o.
14:00-15:00 - Prezentacija Inarie masaže, edukatorica Renata Peterle/ Organizator: ART-PE d.o.o.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam