Humanitarni koncert glazbenice Gabi Novak i pijanista Matije Dedića oduševio je do posljednjeg mjesta posjetitljima ispunjenu Preporodnu dvoranu Narodnog doma HAZU. Energija i emocije koje se rijetko dožive obilježile su prekrasnu večer ovog nezaboravnog dvosatnog glazbenog putovanja.

Lions koncert 19 11 3

Lions koncert 19 11 1

Emotivni koncert održan je u organizaciji Lions kluba Zrinjevac čije su članice pokazale veliko srce i ovogodišnji tradicionalni događaj posvetile mladoj djevojci Antoniji Tamburin. Sedamnaestogodišnja Antonija iz Poreča, članica Leo kluba Poreč i Leo Distrikta Hrvatska, prošlog ljeta doživjela je tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubila oca, a sama ostala trajni invalid.

"Ja sam od uvijek bila pozitivna, nasmijana i u stalnom pokretu. Moj život i život moje obitelji potpuno se promijenio. Sada moramo naučiti živjeti i nositi se s novom situacijom. Svoju snagu pronalazim u svakodnevoj podršci prijatelja i ljubavi obitelji." – ističe Antonija Tamburin koja se prisjetila svojih prvih susreta sa humanitarnom organizacijom Lions: "Lionsima sam se pridružila krajem 2018. godine, a do sada sam sudjelovala u nekoliko zajedničkih projekata. Najviše me oduševljava humanost ovih ljudi, a iznimno me vesele nova iskustva i prijateljstva. Upravo Lionsi su me naučili da male geste ljudima najviše znače te im veliko hvala za ovaj koncert i svu pruženu pomoć."

Lions koncert 19 11 4

Lions koncert 19 11 2

Lions koncert 19 11 6

Sav prihod od koncerta Lions klub Zrinjevac darovat će Antoniji za potrebe daljnjeg liječenja i rehabilitacije kako bi joj oporavak bio što brži i bezbolniji.

"Naša draga Antonia pretrpjela je strahovitu nesreću, a posljedice će osjećati čitavog života. Nezaboravan koncert Gabi Novak i Matije Dedića sve nas prisutne osvijestio je da ipak živimo u boljem svijetu nego što nam se ponekad čini. Vjera u dobrotu i toplinu ljudi voljnih pomoći rukovodi u svakodnevnom radu i djelovanju članica Lions kluba Zrinjevac, pa tako i ovog puta u želji da Antoniji olakšamo teške nedaće s kojima se mora nositi sa svojih samo sedamnaest godina."- zaključila je predsjednica Lions kluba Zrinjevac Sanja Jakopčić Car.

Lions koncert 19 11 5

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam