Nakon što je razveselio djecu i roditelje Dalmacije, najveći sajam za bebe i djecu u regiji tradicionalno se sredinom studenog održava u Wesgate Shopping Cityju. U lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavit će mnogi izlagači i tako pružiti posjetiteljima mogućnost velikog izbora proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje.

Dani beba studeni 2019. 2

Uz besplatan natkriven parking, sajam u Westgateu omogućuje ugodan boravak tijekom cijelog dana - za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Osim izložbenih prostora, na sajmu se održava i bogat zabavni program. Na pozornici nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i mnogobrojna natjecanja. Djeca mogu uživati i u igraonicama te crtaonicama izlagača, a tu je i najveća igraonica za djecu u zatvorenom prostoru u Hrvatskoj - Family Park u kojoj je djeci dopušteno sve ono što ih najviše raduje - igranje, skakanje, vriska i galama! Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku lako je pronaći na sajmu.

Dani beba studeni 2019. 3

Dani beba studeni 2019. 4

Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica Mamas&Papas, na sajmu izlažu i sponzori Baby Center, Bebetto, BeSafe, Big Baby, Dada&Rocco, Bubamara, Etheral, Kikkaboo, Lav Štedislav, Magic Baby, Pampers, Peg-Perego, Recaro, Thule, Violeta, kao i ostali mnogobrojni izlagači.

Dani beba studeni 2019. 6

Dani beba studeni 2019. 5

Sve aktivnosti sajma dostupne su putem službene Facebook stranice i službene web stranice sajma www.danibeba.com.

Više informacija o izlagačima i brandovima možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma: http://old.danibeba.com/digitalni_magazini/37_sajam/index.html#0

Nema dvojbe - Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam