Najveći sajam za bebe i djecu u regiji koji se tradicionalno u proljeće predstavlja trudnicama, roditeljima i onima koji će to uskoro postati, te bebama, djeci, bakama i djedovima započeo je danas i traje do nedjelje 14. travnja. U prizemlju najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj - Westgate Shopping Cityja, u lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavit će brojni izlagači i tako omogućiti posjetiteljima velik izbor proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje, a sajamski popusti će kupovinu učiniti još ljepšom!

Dani beba 2019. 1

Osim besplatnog, natkrivenog parkinga, sajam u Westgate Shopping Cityu između ostalog omogućuje ugodan boravak tijekom cijelog dana jer su za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta posjetiteljima na raspolaganju brojni caffe barovi i restorani.

Na sajmu se održava i bogat zabavni program. Na pozornici sajma nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i mnogobrojna natjecanja.
Osim zabave u programu, djeca mogu uživati u igraonicama i crtaonicama izlagača, a tu je i najveća igraonica za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj - Kid’s World u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama.

Dani beba 2019. 2
Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku je lako pronaći na sajmu. Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica marke Mamas&Papas, na sajmu izlažu Baby Center, Bebetto, BeSafe, Big Baby, Dada&Rocco, Bubamara, Etheral, Kikkaboo, Lav Štedislav, Magic Baby, Peg-Perego, Recaro, Thule, Violeta i ostali mnogobrojni izlagači.

Dani beba 2019. 3

Sve aktivnosti sajma dostupne su putem službene Facebook stranice http://www.facebook.com/Dani.beba i službene web stranice sajma www.danibeba.com, a više informacija o izlagačima, nakon sajma možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma: http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/35_sajam/index.html#0

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam