Tri dana, od 8. do 10. ožujka, BEAUTY & HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu bio je "beauty raj" za brojne posjetitelje koji su doznali sve novosti o trendovima u industriji ljepote. Ove godine sajam je pojačan sa dva nova segmenta, a sve u cilju dodane vrijednosti za posjetitelje - riječ je o hair segmentu i tatto & bodypaintingu.

Beauty Hair Expo kraj 1

Na pozornici su se izmjenjivala zanimljiva i edukativna predavanja, a više od 300 izlagača predstavljali su svoje proizvode i novitete uz sajamske popuste. Održan je i atraktivan i edukativan dvodnevni HAIR SHOW program u kojem su sudjelovali nagrađivani svjetski poznati frizerski artisti kao što su Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker i Efi Davies, te edukatori iz regije - Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda te Zeo i Alessia Baldi iz Italije.

Beauty Hair Expo kraj 2
Desetak tattoo majstora tijekom tri dana tetovirali su zainteresirane posjetitelje i informirali ih o održavanju i njezi tetovaža. Svoje vještine pokazali su i na dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni, a majstori u oslikavanju tijela na Prvenstvu Hrvatske u bodypaintingu.

Beauty Hair Expo kraj 3
Održane su i modne revije, pod dirigentskom palicom modne agencije Crostars i Direkcije Kraljice Hrvatske. Pozornicom su prošetale aktualna Kraljica Hrvatske - Ema Gračan, Kraljica Hrvatske 2017. - Paula Tandara, Kraljica Hrvatske 2016. - Antoanet Levačić, Kraljica Hrvatske 2015. - Tina Živković, prva princeza aktualne Kraljice Hrvatske - Sonja Lončar i Kraljica svijeta - Danijela Gračan, prva i za sada jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta - još 1989. godine.
Tradicionalno su održana frizerska, nail i make up natjecanja učenika i amatera, a svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost.

Titule najboljih osvojili su:
• make up natjecanje: Marta Šelimber
• nail natjecanje: Mihaela Felix
• muški model moderno šišanje: Mitja Kralj
• ženski model dnevna frizura: Tonka Perić
• ženski model svečana frizura: Natalija Dekanić

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam